Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma fino nek su oni zadovoljni svojim uspjesima i foteljama koje su što preuzeli, što preoteli, a što i izmislili.Ima hejbet nekakvih ministričića koji prije nije bilo, ali hajd sad valjda vlast zna što treba.Nego, muka je što hin čojek gleda već više od godine, a da ništa od tih njihovih uspjeha kojim su samo oni zadovoljni nije vidio, e to je muka, a još veća muka je što je pod njima sve poskupljalo, pa se nemere više ni dahnuti, e to je država al za mrtvog šojeka a i tog mrtvog nemereš sahraniti više ko insana, nego što jeftinije i da se famelija ne rasplaće radi rahmetlijinih dugova, koje mu banke neće halaliti.
slazem se haveru PISU PAROLE DRZAVA ZA COVJEKA COVJEK ZA DRZAVU ANI JEDNOG NI DRUGOG SAMO ROBOVI ZA ZLAJU CUJ HTJEO SE POVOC HAHAHHAH BOLJI VIC TOG DANA NISAM MOGLA PROCITAT HAHAHAH KOJI PARAZITI I LAZOVI STETA STO SU UKINULI 60 MINUTA INACE BI IH BAKIR MORO BLATIT A DA BAKIR BLATI SAMO SAMO DRUGE SDP NIJE NISTA DRUGO NEGO SAMO DO PROPASTI DRZAVE.
rade haveru j.... narod u zdrav mozak
Radite li vi šta drugo osim što usvajate rezolucije?
Ja sam S. Kaplan ij ja bih se volio baviti politikom kada porastem
ko je sl zrtva reketasa