Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro mozda jeste dobro za bosnu ali jeli nemoze se probati napraviti ko u rotterdamu
1...2...3....4....buuuuum
run, forrest, run!
Daj ba komunista, jebo te mal broz u guzicu. mani mi te nostalgije, ovo je ionako sportska informacija. Druga stvar, ako si bosnjak il bosanac, Broz je bio taj koji ti je oduzeo nacionalnost, pa su bosanski pravoslavci danas srbi, a bosanski katolici hrvati, a sve bosanska bagra glupa!!!
Nekada bi se ova trka nazivala "Josip Broz" a danas je nazivaju vivi-sisa.. Neko dobio 5000 KM u padze da reklamira ove a niko ziv za njih nikad nije u Bosni cuo niti zna sta proizvode i prodaju.... MOZDA PRODAJU MAGLU KAO I MNOGI DANASNJI KURCEVI "DEMOKRATI"...
Zasto ovaj ovoliki narod trci a niko ga ne goni???
'vako sam i ja trčala
Bilo je tamo dobrih cura za guzit
Divno organizovano!
contratulations ne trcis ti ni po lijepom vremenu. sjedi kod kuce,truhni,tako je najbolje:)
Ovo mi je lose organuzuvano, trebaju ko Rotterdam marathon napraviti...
ari je stakor heheheheheheh
run run
Uh ne bih vam ja trcala danas po onakvom vremenu... svaka cast