Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo šta je politika HDZ BiH, nije njima cilj da naprave bolju sredinu za "Hrvate", nije njima cilj da razviju Zapadnu Hercegovinu i općenito BiH, njima je cilj da zaposle svoju rodbinu i glasače. Uvjerite se sami: "Trenutno imamo jedan dio vlasti koji želi da izbriše Hrvate sa ovih prostora. Međutim, naš cilj je jasan. Trebamo osvojiti 7.000 glasova na ovim prostorima i oteti ono što je naše. Oteti radna mjesta na UKC-u Tuzla, u TE Tuzla, zavodama, školama... To nama pripada i to nam niko ne može uskratiti", kazao je Mijo Krešić.
znam da će ovaj smor i pobijediti, sve što mogu reći na to je: Glasali/glasovali ste, sad jedite govna...E moj narode...
...auuu, al pošamara komšića :))) ...taman se "ustanovilo" da je želja četnik, a eo sad ispade balija :)))