Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebala vas Nostalgija, kad ce vise zavrsiti ono na Stupu i kada ce opet voziti do Ilidze?
Cega ba danas ? Prolazis li ti ikada preko Stupa ? Tramvajske stanice ni na mapi nema jos uvijek.... Rok je bio 16.8. a kanton ih je pozurio i trazio da zavrse do 12.8. ali...posto je ovo Bosna, ja sam odmah znao da ce to trajati barem do 1.9.2014.
Hvala na slikama, sad svi možemo vidjeti nostalgiju...
VIDITE SAMO OVIH LEVATA I NJIHOVIH TRAMVAJA!!! :):):) http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1461384 KO IH J... KAD NISU DOBRI SA Mađarskom
Bice vijest da je lice N.M. 26 god. kod Drvenije podleglo usljed povreda nastupilih od nostalgije koja ga udarila kod Drvenije.
Meni je svaki dan prije toga bio tramvaj zvani nostalgija, nikad ga docekati, pogotovo u nocnim satima...
Imal revizora???
Komentari na Klixu umiru, ili mi se samo cini ?!
I onda GRAS-ovci opet obustave saobraćaj, pa se Nostalgija pretvori u Čežnju.
Putnici će za vrijeme vožnje imati mogućnost da pogledaju jedinstvene slike Sarajeva, Budimpešte, Praga i Beča s početka stoljeća, ali i da poslušaju audio turistički vodič na bosanskom i engleskom jeziku, saopćeno je iz Ambasade Mađarske u BiH. KOJEG STOLJEĆA NOVINARI?????
sve je dobro samo ako se bude mjesta da se moze uci od revizora ima ih vise nego putnika