Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eli ( Lilo) Tauber, medju sarajevskim jevrejima vazi za nepovjerljivog covjeka, sitnog hohstaplera...Po Izraelu je preprodavao stare Tore na crno, te je otuda protjeran. Nakon rata rata vratio se u Sarajevo gdje je u Narodnom pozoristu vodio marketing I napravio kriminal. Ukratko, duzan je I pticama na grani. Pozajmljuje na kamatu I ne vraca. Otuda teg koji je dobio u ledja kao opomenu. Obzirom da je rijec o hohstapleru sada koristi situaciju I tvrdi da je napadnut jer je jevrej.
Čekaj svi smo ugroženi u svojim gradovima i u ovoj državi. ne znam zasto bi jevreji bili pošteđeni. ..bloody svakodnevnica.
Čitajući kometare čini mi se da su se mnoge Bošnje sjetile da im je djed bio u HanĐar diviziji.
Eltina im je bila samo uniforma skrojena u Njemačkoj.
Za razliku od vas mi smo nešto skrojili, dok vi poturice se dičite tuđim.
"_Zasad nepoznati napadač Tauberu je nanio lakše povrede na glavi koristeći uteg na lancu." Trebao je kazati koliko je grama bio težak uteg. Hahaha, uteg na lancu, prvi put čujem za tu vrstu oružja. :)))) Ne bi čudilo da je platio da ga neko udari, jer treba sada i oni da se jave i kažu kako su ugroženi.
jos jedna sramota za ovaj grad !
@amer_c, eh koliko je samo sramota pretrpio ovaj grad i njeni građani, ovo nije ništa u odnosu šta nam se svakodnevno događa. Šta je ovaj vrijedniji od jednog poštenog građanina Sarajeva koji svakodnevno izloženi torturama od strane huligana i lopova?! Nije ni čudo da se ovako nepšto događa? Ima li negdje policije na vidiku? Nema. Tužno je da su uvjek samo na uviđaju kad se zlo dogodi. Policija bi morala izaći na ulice i djelovati preventivno!
Nikad dosadno u Metropoli.... To je njega nek MEHMED UDARIO :))))
Nemoj da mehmed krene udarat zaoprave
Ma bravo balije! Cerka Momcila Krajisnika radi u Sarajevu, niko je ne dira. Osudjeni ubice i silovatelji setaju bosanskim gradovima a mi napadamo "cifute" :D Fuj kako nas je islam degradirao kao narod.
Finci po Coloseumu,ovaj po kafanama,vole se ovi jevreji rasipat...
Ja oružja čudnog, uteg na lancu.. To neka vrsta modernog buzdovana..
Najavno, buzdovan kjajevića Majka.