Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Od jutros gradski saobracaj u funkciji.' Gradski saobracaj NIJE u fukciji jos od ratnih dana vec je u nekoj polufunkciji. Voze sa 70% kapaciteta. Ne redovni su i neuredni. Vozila tuknu a prali se ko zna kad, sudeci po reklamama na istim onda nisu se oprala vise godina. Signalizacija pokazuje da ste na stupu a u stvarnosti ste na socijalnom. Kad s Otoke idete za Dobrinju, trolom, prvo odete do Hrasnog pa nazad za Dobrinju. Pa i to svakih sat vremena. Svaki korisnik mora se osjecati ko debil pa otud i frustracije pa ponekad moraju i nozevi da rade, vjerovatno je to normalno u Seljak-Sandzaktransu. Svi gradjani redovno placaju mjesecne kupone i karte od 1,50km, vozili se stanicu ili deset. U Zagrebu karta kosta 3,50kune i vremenski je tempirana 30min tako da iz jednog vozila mozes preci u drugo, prije bila 7kuna tempirana na 2sata. Tramvaji su uredni i cisti, redovni. Ljeti radi klima. Signalizacija je preko displeja i zvucna, tacna naravno. I niti jedan tramvaj ima reklamu na sebi.
Saobraćaj nije ni trebao biti obustavljen! Radnik nije ubijen na dužnosti,nego na ulici pri povratku kući ali ovi iz GRASa kao da su jedva dočekali da obustave saobraćaj i zakukaju. Da je kojim slučajem ubijeni bio pilot, da li bi Aerodrom bio zatvoren?
eee, to je bio pješak, to je drugo
"ubijen njihov kolega, vozač tramvaja, Armen Dulić" "U autobusu GRAS-a u kojem je bio Dulić, došlo je do prepirke između vozača i osumnjičenog za ubistvo Sulje Šehića." ??? halo novinari ko je na kraju ubiVen?
A taman sam se nakanila da platim 1.5 KM za komercijalu, pihhhh!
Jedino rijasenje je NTP ,,naoruzana tramvajska pratnja,,
Cuj u Teksas jakni vozi? Joj Hamo, divi mu vegla.
A ti si ocekivao odjelo i kravatu? Ako prevozi takve kao ti, cudi me da ne vozi samo u potkosulji
najbolja nam je alternativa, cini mi se, preci na bicikla
:D
Nije da je samo najbolja nego je i najzdravija, e sad su samo problem ti tamvaji. hahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro su se sjetili više, jadan ovaj narod sto zavisi od prevoza
Sto je jadan? Na podrucju grada Sarajeva ima: - 150.000 prijavljenih vozila - oko 150.000 prijavljenih radnika Dakle: na jednog radnika dodje statisticki jedno vozilo. Znaci, svi mogu sebi priustiti da odu na posao autom, je li tako??? E sad, drugi je Problem, sto u Sarajevu radi oko 100.000 ljudi na crno. Ali neka se potrpaju po dvoje u Auto, pa nek idu skupa na posao. Meni je samo penzionera zao, ove omladine i "radnika" nije uopste.
Damir_SAR jesi prirodno glup ili treniraš ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)