Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH održat će danas 53. redovnu sjednicu na kojoj će se poslanici, po najavljenom dnevnom redu, izjasniti o određivanju novog roka za dostavljanje izvještaja o Prijedlogu zakona o programu zaštite svjedoka u BiH ili o obustavljanju zakonodavnog postupka. Dakle sjednica o odredjivanju novog roka :-)...ovo sve treba u rudnik :-)
Onaj četalj češe oko, a boli ga uvo.
Mora nam biti jasno da politickim opcijama koje su nas dovele ovdje gdje jesmo i koje su vladale 20 godina nemaju nikakav interes u evropskim intergracijama i putu Bih u NAto.Jer sto imamo jacu drzavu to je manje prostora za njihovu manipulaciju gradjanima i za kriminal,tu prvenstveno mislim na SDA.
Sve političke opcije, kako pozicija, tako i opozicija, do sada su davali samo verbalnu podršku putu Bosne i Hercegovine u NATO, došao je moment kada se treba preći sa riječi na djela. Na rješavanje pitanja uknjižbe i raspolaganja vojnom imovinom SDS i SNSD gledaju na cijelu priču kao ispunjavanje jednog od uslova za zatvaranje ureda OHR-a, dok političke opcije s bošnjačkim predznakom gledaju na cijeli predmet kao ispunjavanje uslova za članstvo u NATO, odnosno implementaciju plan MAP-a. Interesi su tu, bit će interesantno..
Ne znam cemu forsiranje vise tih dogadjaja od 5 - 7 juna ove godine. Bilo pa proslo. Kvota 1.05 da ce se opet "nasi" i "njihovi" posvadjati oko toga
opet pornić sa primjesama krimića i tragedije. što malo ne puste i druge životinje iz pionirske?