Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se mesar Lijanović misli oglasiti ili je u jeku snimanja reklama!?
Ej napaceni narode samo ti cekaj da ti jedan Lijanovic odluci sta i kako u poljoprivredi, dok on za to vrijeme obezbjedjuje poticaje za svoje firme
Nemojte na ministre samo jajima i kobasicama ih udrite
Jadni ljudi,bore se vec dugo za svoja prava,a lopovi jos uvijek na slobodi i kradu li kardu,jos se rastrkali da lazu narod i prikupljaju glasove.E jadn ismo mi dok nam vladaju SDA i Lijanovici.
Odgovorni za ove poljoprivrednike su Lijanovici,koji i dan danas pokusavaju narodu bacati prasinu u oci da nesto rade,to su obicni lopovi i rusioci ove zemlje i dok jadni ljudi strajkuju oni uzivaju i broje svoje ukradene pare.Fuj.
Ma ne moze Lijanovic sve stici, mora se sa ovcama slikati, ne moze jos i na vase poticaje misliti.