Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste ovo objaviti i bez slike. Kad vidim ovu, nemam napretka citav mjesec...
Ja ne mogu da vjerujem da se za tako nesto banalno kao certifikat ECDL prave forumi po hotelima i prisistvuju parlamentarci. Ko to prodaje nasim levatima,..i kakav je to tal??? Pa to je takva karina od papira da se to dijeli nakon par posjeta na kurs koji traje istih par dana. Naucis satro MS Office i internetat,... Boze dragi, jesmo li mi toliki konji, ili dobijamo toliko para od evrope i svijeta da ih nekako pred kraj godine moramo potrositi,....inace nema budgeta za sljedecu,..... MALOUMNO
KO UMIJE NJEMU DVIJE. A LIJEPOJ MELIHI I DVA ONA:
BOLI MELIHU ONA SVAR STA VI PISETE. NJENA LOVA JE OKAY:
Što se lova pere preko nekakvih djećijih kurseva. Znam ljude koji su dobili diplomu ECDL a još neznaju kako se pali i gasi računar. Fuj neko će opet dobiti tal za ove glupe edukacije i sve preko leđa građana..
Bas je Lijepa zena neznam sta vam je, ja komentara i besposlicara Boze sacuvaj...
Smjesno, potrosis brdo love ine certifikate i onda se zaposlis i radis za par stotina KM....
PA POBOGU JESTE LI IMALI NEKU LJEPŠU FOTOGRAFIJU VEĆ STAVILI OVU ŽVALJU .....POKVARI MI DAN .... SEDMICU....MJESEC
Al.ic.ka je po.seb.an sl.ucaj. An.tipati.cna ike.bana koja se naj.manje mi.jes.a u sv.oj po.sao, a ono ma.lo sto ra.di se sv.elo na ur.ed.jenje ent.erije.ra vlas.tito.g ureda u Sarajevu (a ne u Mostaru, gd.je joj je sj.edis.te minist.ars.tva), diz.ajnir.anje ma.te.rij.ala za sj.ed.nicu vl.ade u ob.liku cvj.etica i poj.avlj.ivanje u med.iji.ma uz izr.icit za.htjev da joj se sl.ik.a sa.mo lij.evi pr.ofil li.ca :D Su.mnj.am da na pl.ane.ti po.sto.ji ije.dan gori min.ist.ar. I za kr.aj je.dna muz.ick.a num.e.ra :D La cu.ca.r.acha, la cu.ca.ra.ch.a, ya no pu.ed.e cam.ina.r po.rq.ue no tie.ne, por.que le fa.lta m.ari.h..ua.na pa\' fu.ma.r.
Ja cenzure ovdje, ne smijes nista napisati protiv Alicke :D
Evropska računarska vozačka dozvola Ko ovo prevodi Risto Djogo? ubleharenje
a ja kontao to onaj certifikat-dozvola za vožnju auta na NFS-u :D
BiH nazalost propada s ovim ljudima. Nemaju pojma o novoj tehnici, svjetskim trendovima, pravom biznisu. Samo znaju MANIPULIRATI obicnim ljudima i praviti se vazni! Medjutim sve je u Bozjim, tj. Allahovim rukama. Nek nam je On na pomoci. Drugacije ne vidim izlaza.
jaka vam je vijest - \'forumu ce prisustvovati...\' who cares?
Pavlović internešnel bank. HAHAHAHAAA KOJA NEPISMENOST
jeste vala našli sliku za članak!