Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji idiot je ovaj clanak napisao?!? Farmaceuti su zdravstveni radnici!
Mnogo kriminala s vakcinacijama ima medju zdravstvenim radnicima. Vakcinise se preko veze.
Oni su trebali biti sa medicinarima....Nadam se da vlada KS-a, prioritete daje onima koji su u DIREKTNOM kontaktu, naspram onih koji to nisu.Ove koji nisu u kontaktu, ne bih vakcinisao prije radnika i radnica BiMga.
To definitivno rade. Vakcinisali su halida beslica a on je po dernecima pa mora.
Je li se ko sjetio vakcinisati one što truhnuše u rovu 92. do 95. mamu vam yebbem.
Pa farmaceuti su trgovci lijekovima tj. Apotekari nisu medicinski radnici
Ne idu u iste skole!?! Ne kontam? Koju skolu zavrsis da bi bio Apotekar/ka?!? :D
zelite li vi to
Kako vas nije stid ovo objaviti, sutra ce se vakcinisati samo magistri farmacije, a za farmaceurske tehnicare nije doslo odobrenje. Sramota za ministra i vladu. Isto da vakcinises doktore, a neces sestre.
Mnogo kriminala s vakcinacijama ima medju zdravstvenim radnicima. Vakcinise se preko veze.
kad cete vakcinisati nastavnike da mogu od septembra djeca da se vrate u skole ?
Vranić misli da može trenirati strogo ću na građanima Sarajeva. Daj ba saberi se ministre.
botovi mogu do sutra pisati da clanovi porodica su primili vakcine al dok ne iznesu dokaze te optuzbe i lazi su njihova sramota. jel islam opravdava laganje da bi pobjedili politicku borbu?
Moliće Vranić nas da mu dođemo da nas vakciniše. Kako ga nije stid da preti građanima kantona kako će ih vratiti iz Zetre. Neozbiljan i neodgovoran.
Vrijeme je pokazatelj svega, tako da je vrijeme pokazalo svoje. Zamislite koliko je banalna stvar uraditi jednu obicnu vakcinaciju, nazalost sta ocekivati kada dodju teze bitke. Ko je kriv ne znam, ali polahko se saznaje korak po korak
Vrankić je rekao da su prioritet ministri vlade KS, kako sad ovo?! Susramljeni da budete apotekari!!
Klix novinari ništa, e tugo. Pa oni su prioritet😂😂
po meni doktor koji je preko reda vakcinisao treba da ide u zatvor, je nekom je mogao zivot da spasi, pricaju ljudi da su otisli kao prtanja starijima i da je bilo kao na pijaci hoces i ti da primis i daju mu vakcine ! sve je elektronski sve se da provjeriti , bar ih sa posla otjearati pa nek ide u Bingo kada nisu znali cijeniti
smijesan si
da, tacno ste napisali
Vladi Kantona Sarajevo i Vranicu je hitno potrebna neka 'afera' na KCUS. Neko PISMO, sta znam otkaz par doktora...nesto da se kritikuje, a da nije on.