Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti djecu. Daj penzije ovima od 35 godina. To je prioritet.
Kad neko djete strada popraviće. Sad samo čekamo da se vidi čija će majka zakukat. E države i g****a. Pa ljudi imal ko normalan i odgovoran.
Ima se para za kojekakve mostove, trzne centre, nova auta il ko zna sta vec, a vrtici nek propadaju. Sramite se državnici, sramite!!!!!!!!!!
SRAM VAS I STID BILO POLITICARI!!!!!!!!!!! SAMO VI I DALJE ASVALTIRAJTE ULICE ZA GLASOVE, A DJECA NEK BUDU U OVAKVIM USLOVIMA U VRTICIMA!!!! SAMO U OVOM BEZMORALNOM BRLOGU SU VAZNIJA ASVALTIRANJA ULICA NEGO DJECIJA BUDUCNOST!!!!!!! NEKAD SE SAMO ZAPITAJTE, STA JE BITNIJE I PRECE!!!! BRUKA I SRAMOTA, NIKOME OD OVIH NA VLASTI NE TREBA DATI GLAS NA PREDSTOJECIM IZBORIMA! MADA IMAJU JOS UVIJEK VREMENA DA SE \"IZVADE\"!
ostavke nego sta. odavno nismo uzdrmali guzonje. previse su se uspavali u svojim usranim foteljama
mislim da je vrijeme da opet organizujemo masovne demontracije svaki vikend kao prije par godina i traziti OSTAVKE ODMAH ima li iko da pokrene ovo?
pasmjenite komunjare Arziju M. i necebiti vise problema,komunjareeee glupeeee
Nije mi jasna jedna stvar a to je..Tko ce normalan upistati dijete u takav vrtic?!
Ovo je sramota za viejce roditelja koje dva mjeseca ceka da se oglasi o ovom pitanju, umejsto da spavaju pred vladom, protestiraju i vicu na sva usta da se uslovi poprave oni sute i nece da se zamjeraju nikom...sram ih bilo mogli su ovo uraditi davno!
Bitno je da imamo osvjetljen most, bitno je da ulazemo u gluposti, a ovakve ustanove propadaju. Ovo je sramota i neka ste ovo prikazali.
Sramota...
Rajvosa je m.. cuj gori perverzija heee bog ti pamet dao .....idi svome DOMU I jos jednom nema potrebe da glumis ti si prva dala svoje diejte u taj vrtic zbog vjere i nema potrebe da glumis nesto kad nisi.
Bas moram da komentarisem.... nema potrebe da zalite nas cija djeca idu u JU Djeca Sarajeva jer smo mi vecinom zadovoljni. To da neke stvari treba doraditi i rijesiti je tacno. Moje oboje djece ide i to bas u KEKEC. Iskreno ne bih se mijenjala ni za drugi vrtic a pogotovo ne za druge tete. AKo hocete dajte doprinos konkretan ali nas ne sazaljevajte po portalima jer su nasa djeca nasmijana i sretna u vrticima... ne mjerim kvalitet po parkiranim autima tako da ne mogu da ucestvujem u takvom poredenju....
Svako dijete bi trebalo imati dostojanstvene uslove za boravak uvrticu. Moje dvije kcerke idu u privatni vrtic na Stupu a ima isti takav i na Bjelavama \'Sveta obitelj\' nema ga ravnog u kantonu i sire ! Voljela bih da svi roditelji mogu sebi to priustiti a idu djeca svih nacionalnosti i ima dosta stranaca - kad samo vidim sva ona dobra auta na parkinzima jasno mi je ko su im roditelji... Zao mi je djece i roditelja koji su prinudjeni ipak slati djecu u drzavne vrtice a isto tako razumijem i da \' Iz prazne ne puca\'
sad mi je jasno zašto se bolje živi u Širokom Brijegu nego u Novom Sarajevu... pa oni imaju normane vrtiće! ovde gledam kad će mi djete poginit http://www.jabuka.tv/index.php/najbolja-kvaliteta-zivota-u-bih-je-u-sirokom-brijegu/
pa dobro kad se djeci nesto desi...proglasite Srbe krivim i napravite neku manifestaciju (proslavu) stradanja i te djece naprimjer \"Djeca vrtica Sarajeva\" imalo crvene boje okolo i taman
ovako je izgleda u svim vrtićima koja nisu privatna, jeb...a kad su njihova djeca narasla a koja nisu idu u specijalne vrtiće (uče strane jezike itd.) a vi drugi ko vas jeb., u vrtiću u visokom stvarno se trude da ne izgleda baš ovako strašno ali je isto ovako jadno, jedan zid je od drveta (vanjski zid), namještaj kao i igračke su iz 1972.god. pa sad zamislite