Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKO HVALA NARCISU SKELIĆU, VOZAĆU GODINE GVB AMSTERDAM (od 2007.g., koju titulu nosi još i danas), KOJI JE SVE OVO IZLOBIRAO, ISPOSLOVAO, ORGANIZIRAO I KOORDINIRAO DIREKTNO KOD GENERALNOG DIREKTORA GVB AMSTERDAM !!!!!! Kkako je obećao, u narednom preiodu će pokušati nešto pomoći i ŽELJEZNICAMA FBiH !
kupis kartu joint gratis
a to sto revizori (s brda šljegli) maltretiraju ljude po tramvajima time se ne hvale....
GDIJE SE RODI BRATAMI !!!! STAY SADAKA CITY !!!Dali vam stare tramvaje gadilo mi se bilo uci u njega zashlepo kilo hashisha ispod sjedista da vise vrijedi a za vas space ship.BOLJE vam je da ne znate kakvi tramvaji SAD kruze Amsterdamom . A KO NACHE HASHISH HALAL MU BILO.
Ma dajte, tramvaji su super... da se ispovracas.
mogu l\' se shine prodat\' za kol\'ko?
matrix blage ti nemas. Ovi tramvaji su izlobirani pa donirani inace su ih planirali prodati jer su jos u super stanju no holandjani nabavili nove kad imas moze se. Da nama nove das za 2 godine bi bili u gorem stanju nego ovi iz holandije sto do ljudi sto do grasa
dali nam otpad i sacir im guzice daje.bosno moja sve u tebi iz \"second hand-a\"
@zibje reva! kakav komentar bilmezu jedan. Holandjani su vec poslali zeljezo na \"odpad\", kasirali otpis poreza, neplacanje deponirani dijelova.... Doduse, u odnosu na rat (mal ne napisah, nemili dogadjaj na podruciju ex-UY) proces su malo \"legalizovali\" sa svojim donacijama. U ono \"mirnije\" doba su to savrseno \"poklanjali\", rijesavajuci se svog odpada svih vrsta od A do Z ukljucujuci i X,Y,W. To sto ti JOS nisi uocio/la da zivis na deponiji, ..... Zivi dalje u nekoj iluziji. PS. Ah ja, zaboravih napisati, GRAS je samo mikron od deponije.
e moji holandezi jeste nasli kome cete pokloniti nesto. bolje da ste ih bacili u staro zeljezo. jos da znate sta lojavci misle o vama i vasim pomocima i donacijama svo ovo vrijeme? uvijek neke primjedbe i kritike a sami nisu u stanju ni drva skupit i nacjepat da se ogriju cestito. stoka je to moji Van Blesimetri, naucilo cijelog vijeka na sadaku i da nista ne rade i jos kude i pljuju po svemu sto im se dadne. da se ja pitam ja bih ih ostavio da poskapaju i pocrkaju od svoje gluposti i neznanja i nesposobnosti.
ove iz grasa na celu sa sacirom bejzbol palicom zatuci, koliki su kretencine. cuj vijek tramvaja 50 leta? whahah, ko postavi ovog kretencinu na ovo mjesto?
Najgora je bagra sa Ilidze, Alipasina... stoka :(((((
Ovi tramvaji su super i prelijepo izgledaju, samo se pitam koliko ce izdrzati kad krenu sa stanice Stup?:))
e jesu jad i bijeda ovi grasovci, samo da im se nesto donira...jade, isti ste cigani,samo da vam je da dobijete nesto od nekog FUJJJJ
Vozio sam se danas.. Tramvaji su zaista dobro ocuvani, udobna sjedista. Trebali bi samo izbaciti one kabine za konduktere - zauzima previse mjesta. Ulazi se na prva i zadnja vrata, ali mislim da ce vrlo brzo nasi primitivci razvaliti rampe koje brane ulazak na srednja vrata :( Tramvaji su danas u promotivnoj voznji izazvali paznju i odusevljenje gradjana! Kontrolori su svo vrijeme bili u vozilima, tako da je dosta raje ostalo izvan vozila... krenu uci a kontrolori ih vrate! Ha! Kupite karte............. :D