Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, tamo je pocela prva civilizacija - istina. a onda je dosao islam...
Mozete vi srati koliko hocete. Nezaboravite gdje je pocela prva moderna civilizacija u svijetu. ??? Cujete par rijeci na CNN i povjerujete kao da je sve to istina.
KOMENTAR PETICA A ZA OVOG ARAPA GLUP SI!MA TO JE BEBA NEKA SIGURNO! idite na amere a ne na svoj narod! SRT OKUPATORIMA!
Jebo te kad vidim ove vehabije sto su umotali zenu u onaj cador, rukavice joj na rukama, ne vidi preda se, a sunce przi 36 stepeni! Jebo te koji su to fanatici. Treba ih sve poslat u Irak i arape i ove nase sto su im se pridruzili, pa nek se tamo rokaju. Ovo je Bosna!
SARAJLIJA A TI BI IZGLEDA CHETNIKE OSTAVIO U BIH. MRSH U 3 PICHKE MATERINE PREKO DRINE I 'VATAJ SE OPANAKA, OVO JE NASH PROBLEM I NE MIJESHAJ SE.
smrdi na židove MASONI GLUPANI MASONI POTRAŽITE KNJIGU "PROTOKOL SIJAMSKIH MUDRACA" NEBI LI ŠTA SKONTALI DEBILI!!!!!!!!!!
smrdi na židove masoni glupani masoni
ovo ti je boze sacuvaj,ja glupana i seljaka phh... pojma oni nemaju sami sebe rokaju zato ih citav svijet jebe kako hoce! imaju bogastvo ulje i zlato ali pameti nemaju isprani mozgovi ali glupostima ja furke im! sto dalje od nas cigani i nemoj slucajno da ih neko poredi s nama i govori da ih ima kod nas! jer cu mu se mamice najebat!
za sarajliju, pa kada bi sve iz bosne protjerali ko bi vam ostao u bosni?:))) jer su svi u dijaspori:) i ne seri vise matere ti ga steram tebi i ostalima koji ubacuju mrznju medju bosnjake :))
ZA smrdljivu ARAPCINU.. Gnjido jedna jedes govna i zakuvavas na ovom sajtu. Sretan bi bio da opet izbije rat i da pljackas i koljes civile, a da ljaga ostane na nama bosanskim Muslimanaima.. PRLJAVA ARAPCINO MRS IZ SARAJEVA, SARAJEVO JE EVROPSKI GRAD, IDI U DZAMAHIRIJU I IRAK I TAMO KUKAVICKI UBIJAJ SVOJE PRLJAVE ARAPCINE KAO STO TO CINI AL KAIDA... SVE ARAPCINE, MUDZAHEDINE, VEHABIJE I OSTALA GOVAN TREBA PROTJERATI IZ BOSNE..
Halo Arape, naduvaj se muda kroz kurac.
HALO SUPAK SARAJEVSKI JEBO TI VEHABIJA STARU STA TE JE STRAH,I TREBA DA TE BUDE STRAH VRATIT CE MO MI VAMA SREBRENICU KAD TAD MAJKU VAM JEBEM,SIGURNO SI NEKI CETNIK ILI USTASA,E JESU VAM ZADALI STRAH U KOSTI NEKA NEKA TEKBIR ALLAHU EKBER
Raja, BEZ ZAJEBANCIJE, mene je stvarno strah da ovoga i kod nas ne bude. Ima jos ovih arapa i vehabija po Bosni, ko zna sta oni smisljaju. Ovo je stvarno ozbiljno
SDS-PALE, AL' SAM TI JA MAMARU RUNJAVU POGODIO
TOOOOO OSMANCHE !!!!!! Divi nam sds-paljana i komentara mu. Fakat su zakasnili...