Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa više za godinu doktora nastanca sami sarajevski fakultet političkih nauka...
Hahaha,,,,,,, Nije to nista, i Maglaj je za godinu dana dobio tri doktora i tri magistra nauka, hahaha.... Pa kakvo je onda čudo za cijelu RS sto ih ima toliko!
GOSPODIN JE ONAJ STO IMA PARA U DZEPU A NE DIPLOMU.NIKOG NEBI POCJENIO ALI JA IMA SREDNJU SKOLU I TO TROGODISNJU I IMAM SVOJU FIRMU.IMAM 13 RADNIKA OD KOJIH SU DVA INZINJERA.RADE ZA MENE I JA IM DAJEM PLATU.ZALOSNO JESTE ALI TAKVA SU VREMENA DOSLA....NEK JE NJIMA STRENO SA TIM DIPLOMAMA.......
hocu i ja jednu diplomu doktora nauka,mamina je zelja uvijek bila da zavrsim neki fakultet,uvijek je govorila da u meni ima talenta.a ja osto klosar,niko i nista.
POSERM IM SE NA TE DIPLOME MOGU SNJIMA CMAROVE DA OBRISU.DOKTOR NAUKA A NEMA MARKE U DZEPU ZA KAFE ALI BITNO DA JE DOKTOR NAUKA........PACENICI!!!!
da..i MENGELE je bio Doktor!Evo novih Dr.Fa.sista..pljuc
Od 49 njih 40 su politicari.......
uhh sto i Milorad dijeli imaju vise dr nego Ameri kojih ima 250 miliona hehehehehehe jesu smijesni kolko to kosta da i ja jednu kupim