Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcenito sistem obrazovanja u BiH je katastrofa, sve se bubari sve se vise prepisuje umjesto da mladi malo logiku vise koriste
Zar su se medicina, stomatologija , farmacija ikada i igdje mogle vanredno studirati...ja stvarno ne znam...nikada cula..
Dok ukidaju fakultete i buducnost svojim mladim oni dizu spomenik za genocid toliko su ljubomorni na nas Bosnjake da izmisljaju i genocid kako bi i oni bili zrtve
realno svaki tehnički fakultet medicina i slično se ne može studirati on-line vanredno itd ako hoćeš baš da studiraš. To što izmišljaju kojekakve studijske programe u ovom smislu čista nebuloza i zna se kome je namijenjeno. ili već onima koji rade pa im treba brza diploma ili onima koji ne mogu ispita položiti na javnom pa nakon dvije godine odu i ekspresno završe.
Baš se ono pitam zasto ih ukidaju..
još malo pa će fakultete ukunuti....samo beze plaćaju profesore, a djeca gube vrijeme kad ih svakako biro čeka na kraju a tu bolje prođu sa zanatom nego sa diplomom.
hajde mi nevedi zemlju u kojoj imaju vanredni studij medicine?