Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"sad cu ja raspisati referendum u vezi penzija u gen. tvorevini, a penzije ce da se djele i subotom i nedjeljom ja cu licno pare iz B.Luke poslati do Doboja autoputem kojeg sam izgradio, a za Trebinje cu poslati avionom jer je u Trebinju najsavremeniji aerodrom, kojeg sam opet ja izgradio i to ne od novca od prodaje Telekoma i naftnih preduzeca, vec novcem od hidroelektrana koje sam opet ja izgradio, i dragi moji penzioneri, ne vjerujte postarima kad vam isplate 160KM to je laz, vase su penzije najvece u regionu to vm kazem ja vas predsjednik duduk,e pa vi vidite hocete li vjerovati meni ili svojim ocima, jos jednom ne vjerujte svojim ocima vec meni, sa ljubavlju prema novcu vas predsjednik duduk laktasenko\"
ko da je u fed šta bolje...unite, unite, europe.
Ovi su srbi stvarno jad i bijeda, ali sami su to izabrali. Imaju neki cudan sistem vladavine, jedni vladaju, hodaju okolo debeli kao krmci (dodik) i imaju sve a drugi koji je preko 90% nemaju sta jesti! Definitivno idu u propast!
Panika u redovima