Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko drugom jamu kopa njemu djevojka.
@Muzijak Iz koje si ti pecine izasao?
Za svaki neposluh muškarac ženi treba izvući uši,odvaliti pljusku,istući je šibom po goloj stražnjici ili nešto četvrto peto ili šesto.Mora se znati ko je glavni.I kad je poslušna,treba je kažnjavati,da se ne iskvari.
Koji se uopste udavati i radjati djecu ,dadnes zivot za porodicu a zauzvrat dobijes SAMO NEZAHVALNOST I BOL.Zene trebaju uzivati u slobodi :D Taj prokleti prsten ti oduzme zivot ,slobodu ...i tako postanemo robinje do kraja zivota
Ne serite. Sad će naši "federalci" udariti po RS-u iz sasvim pogrešnih razloga... činjenica je da smo svi mi, kolektivno, primitivan i isfrustriran narod koji sve rješava batinama, a počesto batina i bez razloga. Kod nas žene trpe iz straha, sramote, neznanja, ali u posljednje vrijeme nasilje općenito uzima sve više maha. Moramo ovo zasutaviti, pa ljudi moji, svijet ide naprijed a mi tapkamo u mjestu.
RS oznaka za genocid i izrode ljuskog roda največa svijetska pogan i stoka
nije ni cudo kroz sta je ovaj bosanski narod sve prosao . ne da nam se i bog .ko dz je i bog pljuno na nas ovde jbt?????
"Siđite! - rekosmo Mi: "jedni drugima ćete neprijatelji biti, i na Zemlji ćete boraviti i do roka određenog živjeti!" (Baqara, 36)
Kad dodje do batinjanja nije bitno od koga ( znaju i muskarci da popiju batine od zena) trebaju se razici,nema tu zivota. PS.samo da pozdravim slinavka sto mi koristi nik