Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna tvorevina utemeljena i razvija se- na masovnim grobnicama!
Žalosno je što su vijesti o masovnim grobnicama i njihovom otkrivanju postale toliko česte i uobičajene da nas više ni ne zaboli toliko kao prije kada saznamo za novu. Zločincima počiniteljima ovih dijela i osobama koje su na bilo kakav način učestvovale u tome (znale, a prikrivale i ne otkrivale lokaciju grobnica) želim dug život i tešku bolest... Da noću ne mogu spavati zbog straha, da ih proganja ono što su učinili i da nikada više ne budu imali mira. NE MOGU SHVATITI KAKO NEKO MOŽE UBITI ČOVJEKA TEK TAKO I ŽIVJETI S TIME.
To rade u ime vecih ciljeva, u ime velike drzave, koja se inace smanjuje iz decenije u deceniju.
Ne mogu ni ja da vjerujem kako covjek moze biti ko kamen pa da moze ubiti drugog covjeka, a za malo neduzno dijete i da ne govorim. Uopste mi nije jasno kako zive s tim.
ljudi,cinjenica je da zivimo rame uz rame sa monstrumima za koje su nacisti male mace... djecu i unucad pripremati,zlo ne umire
UBIJ, ZAKOLJI, DA IZDRKAN SVETOSAVAC NEPOSTOJI................a ti Klix izbaci me ako ti je volja...........vratiću se jer sam žeženi Srbomrzac
Омере попуши ли се шта коньино турска
Neopravdavam nicije zlocine, naprotiv. Al ko ovu budaletinu pusti da komentarise???? Alooo ba klixxx koji vam je
Ma sve se već odavno zna,međunarodna zajednica nije spriječila genocid,mogla je u ranoj fazi 92-ge,mogla je zaustaviti pokolj,ali nije,ZAŠTO ?? Šta Vi mislite ?
10 miliona ili ne opet nas ne pobiste sve,a dok je bosne i nas ce biti
10 miliona ili ne al ipak nas ne pobiste sve jos nas ima i bice akobogda
ja bi da mogu vse poöinioce na kolac nabio i to javno :(
Dabogda im predsjednik bio Kim Jong-un iz Sjeverne Koreje pa ih često skupljao na stadion da ih kazni.
Ovakve vijesti više ne iznenađuju ni međunarodnu ni domaću javnost, jedino što iznenađuje kako se zločinci bez kazne šetaju slobodni.
Изгледа да jе у БИХ 1992 год живjело око 10 милиона муслимана кад су толико мртвих ископали Или то они преносе jедне те исте са мjеста на мjесто
vidi heroja, kad je trebalo ubijati nedužan narod svi ste skočili a sad nijedan da prizna jesam ubijao sam. prokletnici!
Garant su i u temeljima tvoje kuće kosti onih koje si ubijao, klao, silovao u prošlom ratu. Zna se tačan broj i imena, još 8000 se traži.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško !
Kad će zločinci i ubojice pred lice pravde?
Koju pravdu pa vidis da kod nas nema pravde. I ako odu na sudjene, brzo su opet na slobodi.
Ne vidim. Zato se i pitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)