Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smetaju im vehabije a ne smetaju druge bradonje sto pobise tolike muslimane po bosni,. mamu im dvolicnu, znaci treba oni da odredjuju kakvi muslimani trebamo biti da bi bili po mjeri EU, naravno to su \"muslimani\" samo po imenu, koji piju, psuju, ne znaju proucit ni bismilu i sjete se da su muslimani od bajrama do bajrama kad treba baklave jest...muslimani zapitajmo se jel nama takva EU uopste treba
pa francuzi su zlatom platili da se pobiju srebrenicani? e sada ovo malo sto nas je slucajno nazalost prezivilo i odlucilo da ostane u ovoj zemlji, treba prdstaviti kao vjerske - zatucane fanatike, kako bi rasprsili nadu da ijedan normalan musliman-bosnjak moze postojati..
Nekome je nalozeno da vehabizam postavi kao pitanje iznad svih pitanja, kako bh nebi bila zapostavljena od EU. Inace, vehabizam je globalna depopulaciona rekvizita u posjedu velikih majstora svjetske kuhinje. Planeta Zemlja je prenapucena ljudskom (religijski indoktriniranom) populacijom, i treba ju rasteretit, zar ne? Sama prica o vehabizmu je dobra priprema za veliko, popularno nazvano proljetno ciscenje.
Evo vehabija i na FB, i to sa oruzjem! http://www.facebook.com/irfanbinseakif
Kr.šć.ani mrze muslimana kakav god bio,a ako musliman ovakve mrzi,on je neznalica ili je loš čovjek.Ovakvi mogu da budu moralni uzor svima nama.
Jov.o Vukel.jic Ujedinj.eni Rav.nogorski pok.ret http://www.youtube.com/watch?v=avUB-jcAjhc i ukucaj na Search Google.com \"U BiH se otvaraju škole za četn.ike\"
Vehabizam ne postoji.Većina BH muslimana se toliko udaljila od Islama da im pravi vjernici izgledaju nazadno i radikalno,a oni koji vise po kladionicama.opijaju se,drogiraju,psuju,kradu,lažu,u.bi.jaju,to gledaju kao nešto normalno,jer se takve stvari dešavaju i na naprednom zapadu kojim smo toliko impresionirani.
PROCITAJ I POGLEDAJ OPAMETITE SE MUS.LIMA.NII, IDITE U DZ.A.MI.JE VRATITE SE SVOJOJ V.JE.RII DA BI NAM AL.LA.H. POMOGAO JER STE VECINA LEDA OKRENILI I POGLEDAJ TE OVO STA NAM NEDO BO.G. MOGU OPET SPREMATI I KO SU PRAVI NA.SIL.NICI!!! VE.HA.BI.JAA NEMA SAMO IMA LJUDI KOJI SU SE VRATILI ISPRAVNOJ VJ.E.RII I PRAKTIKUJU ONAKO KAKO JE NAS POS.LAN.IKK A.S... PRAKTIKOVAO A AKO VAM JE CUDNA BR.A.D.AA POGLEDAJ TE VASE PRA-DEDE I NANE I NJIHOVE KR.A.TKE PA.NTA.LONE I NIK.AB.EE 1900-TIH + GODINA. ALL.A.H. VAS UPUTIO NIKO VAM NEGOVORI NOSITE BR.A.DEE I NI.KA.BEE ALI POSTUJ TE ONE KOJIMA JE VJE.RA-IMA.N JAK DA TO MOGU NOSITI I PRIDRUZITE IM SE U JEDNOCI A.LLAH.AA JER A.LLA.H. NAM NECE POMOCI DOK SE MI KAO NAROD NE UJEDINIMO A NEVJER.N.ICI ZELE DA JEDNI PROTIV DRUGIH SE DIGNEMO. Jov.o Vukel.jic Ujedinj.eni Rav.nogorski pok.ret http://www.youtube.com/watch?v=avUB-jcAjhc ukucaj na Search Google.com \"U BiH se otvaraju škole za četn.ike\"
vehabizam je najefektivnijii lijek protiv latentnog religijskog fundamentalizma
pak kao pakovanje ........ i za neupucene, Pak bolje od najupucenijih autohtonih zivucih balkanaca zna kome i u koje svrhe treba bh napakovana bosnjacizmom, srbicizmom, croacizmom i vehabizmom
Kada vam nisu valjali oni muslimani s kojima ste žderali krmetinu,napijali se,ženili,udavali,zajedno slavili,sada ćete imati posla sa ovakvima.
dok Evropa raspravlja o vehabijama, nas ministar inozemnih poslova se blesira po Banja Luci. Najvaznija poruka sa prvog \"sluzbenog putovanja\"...posudio novac od Dodika kako bi se kladio na BH... i naravno izgubio. ovo nam je simbolican prikaza sta nas ceka sa ovim ministrom i na sta lice njegova \"sluzbena putovanja\"
Vehabije su trenutno saveznici u borbi protiv mrskog neprijatelja. Jedan je likvidiran (Gadafi) a oko drugog stvari idu malo teže (Bašar). U Afganistanu će vrlo uskoro sjesti da pregovaraju. Tako da se ne šalite baš previše jer bi i u BiH mogli postati faktor stabilnosti preko noći ako to velikima zatreba.
Volim pusit Vehabijama, ovi iz Gornje Maoce su najbolje gazije vole me guzit
Uskoro se geno.cidna djeli na 3 dijela....step by step ukidamo gen.ocidni smr.dljivi ent.tet..... a ti se guši u banja luckoj enklavi hahahhahahhahhhhhh
chet nicki lobi radi gdje ima para tu ce biti svasta .KOLIKO JE KU RVA DOBILA PARA?
24 procenta azijatluka na tlu evrope!