Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ DELEGAT NE VIDI DOBRO,ĆORAKITIS NA DESNO OKO PA VALJA IZMIŠLJOTINE
ja bih rekao da je ljudima dosadilo prijavljivati a ne jer ih je manje... kad vam obiju stan ili auto policija samo napravi izvještaj a nekad ni to... a od hapšenja ili povrata ukradenog nikad ništa... neko vas opljačka na ulici ili vam prijeti... vi ga prijavite a istog opet vidite sutra kako radi to isto... samo će vas još ubiti jer ste ga prijavili sramota i od policije i od sudova... sramota
Da li je tacno da ce Ramiz Dzaferovic zaradit penziju na krivicnim djelima? Jel tacno da i danas radi? Jel tacno da politicari donose zakone po kojima nisu krivi, tj \" po zakonu\" za njihova zlodjela, a kad narod reaguje onda policija kaze \"nema zakona\"? Ako ima korumpiranih tuzilaca i sudija i politicara, a ima ih i zato je ovakva situacija u drustvu, zasto nisu u zatvoru?