Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je smijesno, on zna u kakvu drzavu dolazi, i jos da se izdvaja milion za njegov dolazak, jos plus koliko ce se oprati o tome da ne govorim
ukoliko gledamo koliko kosta sekunda reklame na npr. CNNu onda je ovo smijesno mali iznos za promociju grada i drzave globalno. nece biti medija na svijetu koji nam nece posvetiti barem 30ak sekundi. odlicna prilika za promociju evropskog Jerusalema.
Promocija za šta? Jedinu promociju bi mogli dobiti od Moneywall-a, da nas stave na crnu listu pa da devize ne vidis u zivotu vise! Ovaj palamudi o miru, kao da je svijet ikad i jedne sekunde bio u miru. Prva crkva nastala i obogatila se na prevarama i ubijanjima, i danas se na tome drže.
Nemoj nam dolazit vise, ziv bio.
Milion maraka je mala cijena za "podmazivanje" duše...