Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pred samu sezonu...pa ovo je legalizovano u civilizovanim drzavama...ovdje hapse ove a one kokain i heroin sto dilaju ne diraju ..jer dilaju za drzavnu vlast...
ovakav vid proizvodnje nije legalan niti u tim uredjenim drzavama.
Heroj, a ne zločinac.
Vaga od ranije poznata policiji
Trava droga 😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂
U Njemackoj neki dan legalizovano 25 grama za vlastite potrebe i uzgoj do 3 stabljike a mi krivicne prijave dobijamo zbog opuška. Samo mi nije jasno koji je glupan pisao ove zakone, LEGALIZACIJA
ubila me šilja, šilja i tekila, al je dobra bila, dok se sinoć pila
Neum konačno kao Monte Carlo
Smiješno i pročitat', a ne da policija ovo radi.
Cuj droga!? Daj ba klix I naslov, kakva droga 21 vijek marihuana legalna svuda, dobra protiv depresije, agresivnosti.. Zna se i zasto je zabranjeno, da pharmaceutical companies mogu da dilaju svoju gudru.. Droga a!? Hehehe e moj seljacicu, obrazuk se malo..
droga nego sta buraz, pusi je sedmicu dana zaredom pa vidi hos dobar bit 8mi dan, ili moc spavat normalno. droga ko i svaka druga budimo realni, ne kazem da je grozna, ali je droga i o tome se ne moze raspravljati.
Pa i vode ako puno popijes zaboli te stomak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gore nego da ju je mraz ubio osjetit ce se odmah na cijeni.
oni suruju sa vlasti i sa opozicijom, oni nisu s tobom - ti ne budi sa policijom
Nije to nepoznata biljka.
Za lične potrebe.