Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@MED I ja sam musliman, ali brate ti si stvarno dosadan. Nema nikakvog smisla time opterecavati druge, a nije nimalo kulturno ostavljati komentare nevezano za temu. Ako se drzis vjere, onda bi trebao znati da vjerujes zbog sebe a ne zbog drugih. Popusti malo svega ti.
Nije tema ali po cemu je @ med extremista ? Mora da ste sa Pala.
garant jebote koji LIK covjece.. idi malo u Irak pa tamo seri
@MED pa dobro cemu vjerski ekstremizam, i ja sam musliman ali halo mora da si bradonja nakav i nemas obzira za ostale
ne vezano za teu al za policiju: Kako ih ba nije sdram policija sa LADAMA FUJ! Pa nisu u rusiji jebo ih LADA majke mi imali li ruznijeg auta al haj kao privatno ali policijaaa ....