Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zamjese RECEPT ZA BH POLITIČKI HLJEB (oproban recept BH političke kuhinje): 1. Zamijesiti sljedeće sastojke koji mjesec prije izbora: #Zadužit narod kreditima kod stranaca i povećati namete da se ima potrošit pred izbore; # Potpirivati nacionalističku retoriku; #Pričati o ugroženosti naroda; # Onda popraviti koji trotoar i upečatljivu cestu; #Obnoviti koju spravu na djecijem igralištu; #Dati lažna i neispunjiva obećanja narodu; #Zaposliti što više rodbine i uhljeba kao glasačko tijelo.
2. Miješati ove sastojke. 3. Dodatno povećati temperaturu pečenja sa još nacionalističe retorike i pričama o ugroženosti kako bi se dobila fina hrskava kora. 4. Kad se završe izbori i dobije željeni politički hljeb, međustranačkim natezanjima i pravljenjem vlasti 2-3 godine fino se zavaliti u fotelju, podići noge na sto i jesti džabni hljeb bez imalo brige na umu. 5. Jesti politički hljeb do sljedećih izbora, ništa ne dati narodu. 6. Ponoviti sve ovo pred sljedeće izbore.
Evo gledam komentare naroda, i nijedan pozitivan za ove likove, i članak. Intervjui po ulicama u BiH , i nijedan pohvalan za vlast. Svi govore o nepotizmu, pljački, lopovluku itd. A, izbore će opet dobit..isti.... Koji je odgovor , zašto??!!!!????
Za koga bi ti glasao ? Pitam cisto informativno bez provociranja.
uglavnom kredit od MMF je legao, nema krize.
Kaze Covke: Bake i Fake, ja cu zakuhat a vi se drzte zajedno. Onda ces ti Bake zakuhat, mene ce Fake smirivat, A onda ce se Fake zabrinut zakuhat, a mi cemo poslat Dodu da ga smiri Pincko ce na godisnji. I tako cemo ukrug u mozak j.b.v.t sve ove nase retardirane vlahe mujdzose i uje.
troclano drzavno zlo bosne i hercegovnie jos vam samo dodikistan fali
Počeo sastanak za lopovluke 2016/2017 i tako još 20 godina i još 20 godina i još 20 godina i još 20 godina i još 20 godina i još 20 godina.............................................................
oni su tu došli svi da im se kaže šta će i kako će dalje, kaki oni i dogovori. vidis da su medjunarodni kravatasi dosli....
Radoncic ko iguana :-) Stvarno malo podsjeca na reptila. Bakir kao i obicno, pacovcina. Covic izgleda pristojno, ali razocaravajuce u ovom drustvancu. A tu su i ambasadori da pomognu koliko mogu :-) Ili da se ne lazemo, tu su da izdaju naredjenja i da kritikuju "lidere" ako su bili neposlusni.
Joj kad vidim Šćepu nije mi dobro nikako...
Mogli su i sastanke kucnog savjeta u zgradi Predsjednistva poceti odrzavati cccc....
dogovorice se da se dogovore na dogovoreno..
možda
Predsjedništvo BiH nije mjesto za zastanak vladajuće koalicije na račun poreskih obveznika. Izetbegović ima za tu svrhu raskošnu RAdin Plazu okrivljenog FAhre, gdje se on prijatno družio sa Keljmendijem, zatim AVazov Toranj gdje he Fahro planirao Ćelinu likvidaciju, ili zgradu SDA gdje je planirana likcidacija nekada širom svijeta poznatih velikih firmi, ako su već kafanski sastanci uz morske plodove i Lepu Brenu za 4 osobe IZAŠLI IZ MODE (problemi sa mehanizmom koordinacije sastanka , šta li ?)
Obama da im zavidi na autima u kojima se voze.
ahahahahahhaha salis se... vrata Obaminog auta su skuplja od cijelog voznog parka predsjednistva BiH.
Mogu li ja napokon dobiti bolje pčacen posao ?
Ne možeš, neznaš pisati.
@Oskarovac znači biti će bolje plaćen posao..... čim ima negativan odgovor, a bolje plaćen može biti barem i u stranoj državi, pa ako treba i na radu kontra interesa BiH a u interesu strane države.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav je to nacin, pa zar se to ne rjesava u kafani?
nisu se mogli dogovoriti oko lokacije :-)
@eva711 Hehe, tacno. Bake nije mogao oprostiti Covi sto ga je zadnji put izlevatio...