Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
co'jk bi reko to hiljade fabrika radi...
ma ko jebe gradjane ba kad sami sebe guse.. pa da moj komsija ugalj lozi.. ja bi njega nalozio...
Jedino rjesenje je ZABRANITI GRIJANJE NA CVRSTA GORIVA (POSEBNO UGALJ). Svima dovesti cijevi za plin pa nek se prikljuce. Dosta vise trovanja naroda ba.
Juce sam vidio lika nosi onu masku i necete vjerovati,,bio je kinez, znaju oni kako je ovo opsano
trebamo poceti nosati maske za kisik, podavicemo se
Prije nekad se otvarali prozori da se izraci kuca, a sad ne otvarati ni slucajno, hocete se jos i ugusiti, otrovati pa i taj belaj.
hahaha...smješkice pa to je novi stari trend,počev od razvoja industrijalizacije zato sad izmišljaju neke ko fol prečiščivaće zraka koji više škode nego gode ;-)
Jesmo sami smo sebi krivi, pocevsi od stvari koje koristimo a one skode pa na dalje. Mislim da nema potrebe da nabrajam. :-) Jeste sve je to tacno leptirice, a mi ko mutavi kao vjerujemo u te preciscene zrake a u biti znamo da nisu dobre. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
još malo pa ćemo ko kinezi u pekingu sa onim maskama hodati
I eto biznisa, samo i nece biti tako lahko, kako masku uskladiti sa odjecom. Mislim nije uredu da odudara. hahaha :-)
Joj dobra si, zdravlje najprece. Nista slijedeci put trazi malo uzvisenije relacije za setati bar jos tamo ima malo svjezeg zraka. ;-) hahah da upravo na te pomislih, i sigurna sam da bi ipak prije izabrali biti sexi nego zdravlje. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)