Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FranziGuz hajd' mi produvaj malo.ne boj se nije velik.skracen je,baliski.
,,sPOMEN SOBE,, SVAKA ČAST, A JA NAVIKLA NA OTVARANJE SIROTINJSKIH KUHINJA DOK SE VLAST GUŠI U BOGATSTVU..
Ovo treba biti glavni naslov! ARBiH je jedan jedini razlog zasto su Bosnjaci opstali. Da Allah nagradi sve Sehide sa Dzennetom!
Armija BiH, Republika BiH, Ljiljani, Jedna si Jedina..to su vrijednosti za koje su se borili pravi patrioti, i vrijednosti koje niti jednom normalnom covjeku u ovoj zemlji ne bi trebali smetati jer se radi o borbi za neovisnu drzavu sva tri naroda. U Deytonu je sve unisteno, danas imamo platformu za omalovazavanje svega sto je bosansko, i patriotsko.
Da nije bilo njih, ne bi bilo ni nas. A što se tiče RVI, za državu dali dijelove tijela, a od države dobili jedno veliko "NIŠTA".