Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od zla oca od gore mattere Bevanda, Dodig, Lagumdžija, Utemeljitelj, Keljmendi ...
Koji je gori od kojega, uz lagumdziju ? Tri opasna neprijatelja Bosne i Hercegovine ! Bevanda, kako te niej stid ovako glumiti nekog Hrvata i ti lagumdzija nekog Bosnjaka? KO je NAJVECI IDIOT OD VAS TROJICE ?!
Ma ja ba, traktoristi po mišljenje ide. \"Slučajni prolaznik \" je već u fazi da realizuje Dodikove želje. Sve ide po planu. Neka, ipak Dodik upravlja sa BiH kako hoće,ali najgore je što je ovo samo početak...
pripremaju glogov kolac za SDA ...
Moj Bevanda unistio si Federaciju dok si u njoj bio sada i institucije BiH , kad si tako dobar virtouz za ekonomiju kako se prestavljas idi u Grcku . Ma ode covjek po instrukcije povedi i Damira H. i sefa njegovog odavno niste roditeljski imali.
Bevanda je uvijek dobrodošao u susjednu i prijateljsku Republiku Srpsku,treba sve učiniti da se poboljšaju odnosi 2 zemlje
У Бањалуку на ноге Краљу