Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako? Plin poskupio, i cijena stalno raste Planirate poskupiti cijenu el. energije Logika ministarstva.... Plan realizacije bilo jednog dana ( bajka)
Klima inverteri sa podrskom 6kw solarni paneli. Subvencije 70% na sve i rijesili ste problem.
Klime mogu pripomoći, ali nikako da budu primarni izvor zagrijavanja. Živio sam 8 godina u Njemačkoj, nikada nisam vidio da se netko grije na klimu. Izgleda da su balkanci nešto skontali sto svabe još nisu 🙃.
Ali naravno poskupite jos vise plin, struju, centralno grijanje
U planu... U prijevodu to znaci nikad pa ni tada...
U planu... U prijevodu to znaci nikad pa ni tada...
Koje šupljiranje. Dovesti gasnu ili toplovodnu instalaciju u svaki sokak. Dati podsticaje za zamjenu ložišta i zabraniti prodaju/uvoz uglja u Sarajevo. To je sva pamet.
Bolje je platit a ne trovati okolinu. Evo komsija lozi, zive mi djeca u zagadjenom... Ove godine manje, toplije je ali opet je otrov...
6 godina nista niste poduzimali i sad u iznornog godini nema sta neće te obečati..
Do 2033 se trujemo znaci
prvo zemlju i privredu dovedite u stanje gdje ce I neko sa min platom moci platiti racun za struju I plin, pa onda kakite o zabranama. kod nas ce izgleda sve biti po eu standardima osim Plata I penzija.
Zabraniti ugalj, odmah će pola Sandža napustiti Sarajevo.
S obzirom na cijene plina,planirana poskupljenja el energije,mozete plakati ili ubijati ljude koji ne mogu sebi priustiti nove izvore grijanja.Namjerno sam napisao planirana jer ce el energija narednih godina biti svake godine skuplja s obzirom kako unistavaju EPBiH.
Da li ste vi normalni. Plin nikad skuplji, nikad veci racun!
Eto kafa 3 KM i šiša 8KM ti jeftina.. Dnevno kafa plina ti dođe i ouno ti...
Zabranite ugalj i cvrsta goriva u sljedece dvije godine! Trujete djecu! Do 2033 bice kasno. Imamo nenormalno veliki broj bronhitisa kod djece kao i oboljelih od malignih bolesti, prvenstveno raka pluca,
Sad će plin biti 12 KM/m3
to je pravac kojim se ide da se smanji zagađenje
Uradite utopljavanjebzgrqdq i kuća bilježi manite sebvisebpametovanja dok se nije desio,,NAROD,,
E pa ministre ili uvedite dobre subvencije na plin ili razguli.. imas 5000 platu tebi je svejedno koliki je racun. Sram vas bilo i za ovu godinu.