Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvazene kolege ili kolegice ( ne znamo iza nadimaka o kome se radi), komentari pokazuju stanje duha i svijesti. Objasnjenje: Predrasude nastaju iz neznanja, a svi koji ne znaju, nemaju informacija, mogu svojim komentarima dovesti u zabludu mnoge, samo iz svog vlastitog neznanja, koje dijele. Unaprijed donositi zakljucke, nije ozbiljno, a nauka kaže da informaciju treba saznati, istraziti, uporediti, analizirati pa onda saopstiti stav. To je ozbiljno, sve ostalo pripada necem drugom ( neka svako zakiti epitet). Za 5 godina rada NVO altruista \"SVJETLO\" mladi s umanjenim sposobnostima, rade aktivnosti za dobrobit zajednice, u ovom slucaju malih drugara ptica. Vlastitim sredstvima, prodavali smo unikatne radove, napravili smo i obojili kucice( dom, sigirnost - koki mnogi očekuju) , čiju će korist imali naši mali prijatelji -ptice. Kućice ćemo pokloniti (5) za 6 Općina sa kojih dolaze naši članovi i 30 parkova će dobiti staništa za ptice. Voditi brigu o zajedničkom dobru.
poznajem Harisa i samo mogu reci da se stvarno jako trudi u promociji NVO Svjetlo. Ne znam sta je problem. Ovo je bas simpaticna gesta! A siguran sam da ce se ta djeca sa posebnim potrebama uvijek obradovti kad te kucice vide a znaju da su ih oni napravili.
Kućice napravile i obojile mlade osobe s intelektualnim teškoćama i odlučile da ih poklone opštini od koje su nedavno dobili prostor za rad. Nikakav projekat, nikakvi ručkovi, nikakvi milioni. Za sve koje žele dodatne informacije neka dođu u park na Grbavici pokraj DM gdje te iste mlade osobe svakodnevno imaju art radionice na otvorenom.
ZASTO SKIDATE ONO STO JE ISTINA,OSTAVIOTE DA RAJA CITA O CIRKUSU OPSTINE STARI GRAD,A KU.RAVA JE UVJEK BILO I BICE PA DOSTA NAS JE JAHALO ISTU JOS DOK JE BILA NA ...
stvarno zalosno,pa sigurno ce grupa veceras na veceru poslije ovog znacajnog i velikog projekta kucica za ptice za kojeg je lova izdvojena od nekuda da se nazderu negdje u gradu i proslave uspjesan projekat,pa i zasluzilo se. Projekat je stvarno bio naporan trebalo je ove kucice postaviti tako visoko na stabla......
projekat kučica za pticice vrijedan milion maraka :D :D
Nesto smijesno kretencine????
i to sa kamatama....hahahahahahaahah
a klupe za branitelje,postao moraju vracat stanove..hahahahahaha....
ha ha ha ha ha ha ha ha