Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je para došlo za povratak moglo se napraviti svakome po trospratna kuća bez obzira da li je izbjeglica ili nije i još uz to svakome po golf dvojka.
mene samo zanima, je li 1966 bilo priče o povratničkim domovima?? Djeca rodjena 1992 sada imaju 24 godine heeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjj, kakav ba povratak? Ko se htio vratiti vratio se-ovo je veca glupost od one manekenke sa ,,privremenom'' adresom u Švedskoj od 1992
@A1fa....upravo tako
Kako lijepu cifru obecase za slijedecu godinu tj. Nakon izbora a onda prc Milojka.. Nadam se da je narodu doslo iz prkna u glavu. A mozda i nije !?
Od tih 200 njih 195 su vikendice
Joj ova moja bivša šefica je žena, majka , kraljica! Semiha mi te volimo!