Zbog maloljetnih prijestupnika
0
U Orašju počinje gradnja Odgojno-popravnog doma
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ce politicari opet staviti lovu u djep.nije mi jasno kako neko moze shvatiti da samo kradu novce.i sto je najgore da sam i ja jedan od likova koji cita ove gluposti i trosi energiju na ove stvari.da se treba izgraditi slazem se,ali ne za toliko novaca.i sto je najgore opet sa ledja normalnih gradjana.to se sve skida sa poreza.to jest plina struje itd,kamo srece da sve te novce ugrade u te objekte
uff kad bi znao gdje je orasje po prilici u Bosni bilo bi super :)
kapaciteta 50 a prijavljeno 1299 za jednu godinu, sta cemo sa 1249 preostalih?
\"...kako kada BiH uđe u Evropsku uniju, ne bi opet morali nešto mijenjati.\" Ajme majko, ovo je tragikomicno.
kakva investicija? stolac ih je s pravom odbio i to samo budale u orasju mogu prihvatiti... sarajevo se nastoji iz svojih popravnih domova otarasiti ovih maloljetnih kriminalaca sto vikendom po gradu obijaju aute i stanove da to sad malo rade po orasju..
Lijepa investicija za Orašje.
9 miliona za 50 mjesta? :S
NEK SE GRADI TAJ SIVI DOM ZA MLADE BALINSKE ISLAMSKO TERORISTICKE SVINJE. TAKO DA IH NE MORAMO GANJATI PO ENGLESKOJ KO ONOG SMRADA GANICA.
popravni dom za kriminalce i ubojice? bravo, nema sta, koja inteligencija...pa jeb.te umjesto u zatvor oni ih jos nagradise popravnim domom, gdje imaju kompletan smjestaj, od sportskih dvorana, do kompjutera...odose kriminalci u Hilton Hotel. dam sam u kom slucaju ubica il kriminalac pobio bi sto vise da odem u \'popravni dom\'.
sto je najtuznije tim ce prestupnicima biti omogucen veci rahatluk u tom domu nego vecini ostale djece koja nisu kriminalna
ovdje treba strpati pola balkanaca i balkanki i samo nukirati jednom veoma zestokom nuklearkom..
napokon -.-\' al opet je ovo predizborno sve !