Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi se pokrenuo od svih politicara da pomogne ljudima dok su se ostali sakrili na sigurno. Tek se sada ostali aktivirali, sramota..
zaista divan i prije svega ljudski cin, doduse ne smijemo zaboraviti masineriju ljudi koja koordinira, radi za telefonima, pribavlja medjunarodno pomoc. ali zaista pokazao je da su i politicari ljudi
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!
Skandalozna izjava Nermina Niksica!!! Na pitanje novinara TVE1 da prokomentarise ovo haoticno stanje izazvano poplavama Niksic je odgovorio: ""Istina stete su ogromne, ali nije to sve tako crno ima tu i pozitivnog" iznenadjeni novinar je upitao sta konkretno misli Niksic je nastavio: "" Mnogo je ostecenih puteva i oni se moraju sanirati, sto je dobar signal za preduzece Autoceste da ce imati dovoljno posla i da ce mozda biti u mogucnosti da jos zaposle ljudi""" Novinar: premijeru ko ce to sve da placa?? Niksic:" Drzava, vlada FBiH moraju traziti kredite da se ceste i druge drzavne stvari saniraju, znaci mi cemo da dizemo kredite za to" Novinar:" A sta je sa privatnom imovinom, kucama isl.?? Niksic: "" Na zalost vlada ne moze nista uciniti za privatna lica, jedino sto mozemo je da im pomognemo oko odabira kompanija za izgradnju objekata, za nabavku materijala isl. A kad vec spominjem materijal, da kazem da je u ovoj nesreci i to dobro, da firme koje se bave proizvodnjom gradjevinskog materijala, sada mogu dobro poslovati i to je jos jedna dobra vjest za sve nas a i njih"" Izjavio je ko drugi do Niksic!!!!
od njega nista drugo ni ocekivati
niksic prevarant,samo se pojavi a gdje su robne rezerve lopove . fol cvike pa nisi na filmu mamu ti hebem u picic. vadite te pare sto ste pokrali svi redom lopovi ,pomozite narodu barem sad....sad ce izbori polako,ali ko ce vas gledati do izbora kakvi ste fujjjjjjjj stoko lopovska..
Svaka čast, nadamo se da će se ove aktivnosti nastaviti u ovom smjeru, samo naprijed
Bosnje piju alkohol vise od rusa, psuju Boga vise od vlaha, ne klanjaju nikad, mozda samo bajram i to je to...umjesto da nas je genocid opametio da se vratimo islamu mi smo se priblizili nevjerstvu, slijedimo strasti umjesto pravi put...eto sta nam se desilo u samo jednom danu
Najvaznije je da je stigla hrana i oprema. Svaka cast svakome ko na bilo koji nacin pomaze u ovoj teskoj katastrofi,
Otišli su i volonteri iz Tuzle, autobusi njih, da se očuva i izgradi nasip. Izdržat ćemo mi i ovo.
Tako je, niko nije i ne smije biti ravnodušan, svi udruženo za BIH, Srbiju i ostala poplavljena područja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pomoć ljudima, prioritet svih prioriteta! Zašto nijednog drugog političara ne vidim na terenu?? Gdje ste velike patriote i bacači magle? Šta radite u ovim momentima??
Bakir nadlijeće u Zarinom odijelu, Komšić se potajno i stidljivo slika za Facebook. Toliko od mene.
P.S. ima i Budimir, no ga drži press u Mostaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj stomačine u Nikšić...garant je od velikog rada i umora