Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, Ha, Ha legalizacija. Daš načelniku 10 000 maraka i legalizovao, si. Ostali, koji nisu htjeli da grade nezakonito ispada da su budale. Tako se sva, kompletna vlast, odnosi prema građanima kao da su budale. Građana je sve manje, a seljaka sve više. Zbog toga im i prolaze ovakve stvari.
Legalizacija bespravnog izgradjenog objekta. Najgluplja moguca akcija. Hajmo svi nesto raditi nelegalno i ostvariti neku korist na taj nacin, a onda nam to legalizujte, npr legalizacija profita ostvarenog og utaje poreza, prodaje droge i slicno.