Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skoro ko i u Njemačkoj, ali tamo je 85 miliona ljudi
Jaki smoooooo
Bar 200.000 od ovog broja ne bi trebalo biti na biroima po raznim osnovama: Ili su u EU na radu, ili se bave poljoprivredom bez prijavljene djelatnosti, ili radi na crno, ili je u Iraku i Afganistanu... Realna stopa nezaposlenosti je 27 %. problem su oni koji su zaposleni a NE RADE !!
Naravno da je manje nezaposlenih kad s biroa skidaju ljude koji primaju džeparac. Ne smiješ više oko kuće travu pokosit, skinuće te s biroa.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
beeeeeee beeeeeeeee...nas iz SDA ovo ne zanima...beeeeee beeeeee beeeee...dajte nam temu o ratu i o ukidanju RS-a.....muuuuuuuuuuuuuuuuuu....dajte nam temu o Dodiku.....beeeeeee beeeeeeeeeee....muuuuuuuuuuuuu
NAJVIŠE U BIH ZAPOŠLJAVAJU FIRME ČIJI SU RAČUNI BLOKIRANI ! http://www.avaz.ba/clanak/207924/centralna-banka-bih-sve-vise-firmi-sa-blokiranim-racunima
Specijalna ponuda **HEDIJA AKCIJA** uz sistem "one-stop shop" Konobar i Visoka djevojka u dimijama zapošljavaju po nevjerovatnoj cijeni od samo 15 do 30 tisuća u kešu ''na ruke'' bez izdavanja računa i plaćanja poreza državi uz njihovu poznatu krilaticu ''Ljudi smo dogovorićemo se''. Ukoliko nemate važeću diplomu niti bilo kakve reference, a imate dosta KEŠA, nije uopće problem! Možete dobiti posao i poziciju direktora za jedan dan. Veoma uhodan sistem "one-stop shop - stani i uleti lovu'' njih dvojica realiziraju sa svojim poslovnim partnerima iz rs-a, Travnika i Širokog Brijega radi po sistemu ''lovu u ruke''. Ukoliko imate puno KEŠA njihovo ljubazno osoblje će vam za jedan dan završiti fakultet i prodati vam poziciju direktora. Ne propustite post-izbornu zimsku **HEDIJA AKCIJU** Konobara i Visoke djevojke u dimijama. **HEDIJA AKCIJA** traje do slijedećih izbora!
Kada ukinu biro za zapošljavanje neče biti više nezaposlenih.
Otišlo 1000 mladih iz FBiH, 1000 iz RS, I smanjena nezaposlenost. I logično da nisu na birou. A BAKIR KAŽE ZAPOSLIO VEĆ 10 000 ! JEst AL TURAKA U TURSKOJ ! OD para iz BiH :))))))
Ja hvala bogu nisam više na birou... skinuli me zbog ne javljanja :) eto još jedan nezaposleni manje za statistike. Btw. Imam prijedlog da se po zatvaraju biroi i da se postave mašine za ovjeravanje i evidenciju. Kada već ništa ne rade neka onda i ne primaju platu!
većina ovih cura završe kao što-kakve sponzoruše, da ne kažem prostitutke.
Na papiru je ovako a inace puno manje.
Stvarnost nam je crno bijela a buducnost siva
Siguran sam da ima mnogo više od cifre koju su naveli. Gadno stanje. Nema nade.
Ja sam prvi ,.. Hajmo dalje
Ja drugi, moja zena treca. Dalje.
lazu, ima puno vise!!!!