Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hah cuj da mu paddy zaustavi kriminal jarane, nemoze vama niko zaustaviti nista, to je do vas eto i paddy i ameri su vam glupi - vidim vi ste pametni plaho plakacete vi i za paddijem i za amerima jako brzo nego haveru bolje ti nadji sebi oruzja koliko mozes jer ce uskoro biti opet pucanja sa planina i brda. kad pocne tad ces moliti i padija i amere da ti se vrate jadovi niste se makli od kahve i cevapa a kritikujete svakog zivog
odlake si ti matereeetiiiii.aaaaaaa ko god nosi pistolj treba mu odrezati sve prste i na rukama i na nogama, svima znaci sem organima reda i gonjenja, koji ce mu kurac pistolj, jer ko ga ima mora ga i koristiti.... sta radi onaj englez tamo preko vode miljacke, de se Pady ukljuci malo u ovu nas jadnu Sarajevsku zbilju....zaustavi ove gadove sa kratkim puskama i pistoljima nije ni cudo sto natalitet opada je r ko ce da raste u ovoj dzungli gdje rada ni zakona nejma
Jao Jao pa vi ste bolan svi bolesni. Pa vidite samo sve te gluposti sto pisete pa stvarno nema smisla. Treba vas sviju strpati u bolnicu na ljecene. A boze dragi pa svakakve bagre na ovim forumima, kacete se vise opametiti u P*** M****.
VIDI TI SVE PSIHICKI SLUCAJEVI UKRADI UBI OTMI SILUJ PUSTI GA PSIHICKI SLUCAJ, E DA JE SAD TITOVA MILICIJA DROBIO BI ON MENI ZUBIMA GOLOTOCKI KAMEN I PROKLINJO DAN KAD SE RODIO,
Dakle, ipak se radilo o obracunu kriminalaca... Ne isplati se bit kriminalac ovdje:)
oce, ne gubi vrijeme. prva lokacija 'picolo' na grabavici. oni su glavni kad je hors u pitanju. samo idi prvo loma vjezbaj s tim oruzjem sto imas. nemoj usrat, jednu sansu imas. so prije ih odradis to ces vise djece spasit.
Bajramovici, Delalici, Gasi, Niske, Turkovici, ... ... ja vas motrim i cekam! Moji ste il sam ja vas! Vidjet cemo! Ja vise nemam sta izgubiti, a vi?
... ... , a ja, koji sam ostao bez djeteta zbog njihove droge, sada (napokon) imam svoje oruzje i ... ... cekam! Meni je svejedno, a njima ?
treba uvest serijatski zakon pa nek pucaju kurcem kad im ruke odrezemo
pa ako si specijalizirao psihologiju, to je mozda negdje u tunguziji.. to o cemu pricas imaju samo visoko razvijene zemlje, npr. u svedskoj...ali kod nas je daleko od ruzicastog! u nasoj zemlji imas klinicki centar koji ima na psihijatriji par kreveta - akutno odjeljenje za one ''najagresivnije'' i najgore slucajeve npr. neko se pokusao ubiti, prerezao vene ili sl. odlezi gore par dana i opet je vani...pokusa ubiti zenu...ode na par grupnih therapija (grubo receno i to je sve) pa zar ne vidite koliko psihopata imamo u parlamentu, a kamoli na ulici?? uostalom, ova je zemlja je presiromasna da hospitalizira sve dusevne bolesnike i da im ponudi adekvatnu medikamentoznu i psihoterapiju toliko...a ti pametuj koliko hoces!
cuj ti samo naseg pametnog psihologa!?!?! nek si ti specijalizirao psihologiju, a ko yebe pravopis jelde!?!? ma ja ba, moze se bit i nepismen!!!
dabogda ti Magbul Skoro citao ime
Ja bi ga u tamnicu do kraja zivota. Cuj neuracunljiv, sad ce ga i oslobodit sto je poremecen.
jebo mater ako ja uopste razumijem ove novinare i nacin na koji pisu vijesti i ostale dogodovstine,kojim oni jezikom pricaju ps nism glup,stare mi.......
Ja ljepote u Holandiji.Vjerujte zivim ovdje skoro 7 godina i jos tuce vidio nisam.Ja meraka ljudi.