Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daje sebi važnost.Taman Njemci pričaju o gutavom Laktaškom pravoslavcu.Nemaju druga posla !!!!
-Ovako ...Dodika....., je pljacka odvela na sedmo nebo i boim se da se ne raspadne na komadice kad tresne o zemlju..!
Malo siroto cetnycko pset´o, nema ni za cipela, a svo je sretno da je naslo, da laje na nekoga, nego sta si od korijenja papao danas, pa si tako ljut, i jos mislis da si pametan kad prosipas tu vasu propalu demagogiju, zbog koje su vas prvo vrijeme, a zatim svi ostali pa i sipci pregazili.
ja se baš satra razmišljajući o dodiku i kako ga rušiti,ko je dodik šta je on,jedel se to,jel to neki dio na autu
nas bošnjake zovu poturice a turska osnovana 1900 i neke,valjda bi trbalo osmanlijice ili tako nekako
problem Dodika, a to svi znaju, da je jak na riječima, a nije sposoban, da dovede investicije u BiH.
Ne znam ko prica o snovima, meni se cini da ti to radis, pa te ne bih budio :-))))))
Ovdje je greška u tekstu neće njemci da ruše DODLAJGA ( dodika ) već mamu hoće da mu ruše tako da dobije mlađeg brata
Covjece pogubio si se negdje izmedju svih dogadjanja i pomijesao sad i prije i svasta nesta ..na kraju zavsi sa "staje babi milo to joj se i snilo " (Vojvodina ) .
Vi sto znate napraviti strategiju niko ne zna :-) vasom startegijom ste izgubili sve sto ste mogli od Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije do Kosova i vrlo brzo Vojvodine, samo naprijed, mi volimo vase strategije zvane samounistenje!
Nije mi jasno da vama MUSLICIMA nikako ne ide u glavu da P i H postoji jedinstvena samo zato sto vas preko Srba i Hrvata zele kontrolisati ovi sa zapada mocnici ,da nije tako vec bi odavno RS bila nezavisna kao i HB ,a ulazak u EU to nisu dali ni turcima ,zbog mnogo cega ,pa nece ni vama ..dobicete ulazak u NATO-mozete slati svoje ljude da ginu za njihove interese (za novac) ali i oni imaju racunicu koliko vas god ode bar 30 % nece dobiti novac jer ce poginuti ! Sto se Dodika tice od blata cete ga praviti jer ako vam dodje Ognjen Tadic umjesto njega, imacete je.b.e.ni.jeg protivnika od Dodika deset puta ,Ivanic je svoje pokazao ,njegova stranka je marginalna ! Dogadjaji u Srbiji sa vama muslimanima u bosni nemaju neke velike veze ,to je borba za vlast na lokalnom nivou ,a sto je neko ovdje imao veze sa krimosima to je ,drugi par rukava ,cisti biznis lopovski koji ne priznaje granice ,niti bilo sta drugo !
pa putin je lijepo porucio evropi-ventile smijem smo ja da zavrcem- i zato se oni i nalaze u zemljama pod ruskim uticajem,u evropi se polako gase nuklearne elektrane i prelaze na plin,mozete samo zamisliti kolika je moc drzati ventil i koliko para.koliko se zna federacija svoju struju smije da prodaje samo vuku hamovicu dok je rs nezavisna po tom pitanju
lijepo kazem prije tri godine a kad vec pominjes nikolica on je upravo zbog te strategije i osnovao sns samo lud i neupucen ne vidi da srpska strateska politika vise ne zavisi od stranaka nego da srpske politicke stranke zavise od nje i kostunica je samo dio igre iza koje stoje mnogo veci igraci a sto se tice bih muslimana koji misle da se ta strategija tice i njih mogu samo reci da vama ne odgovara ulazak u eu i da mi to znamo hajde sto znamo mi ali to zna i eu i to vam je stefan file juce glasno rekao al hajde sto je rekao sta je sve precutao izace vama turska na nos
naravno da ga neće rušiti. Zapad tj. njemačka. Austrija i vatikan su rušili Jugoslaviju i finansirali sve vrste nacionalizma a sada da to ruše? pa nisu ludi. umjesto jedene jake zemlje sada imaju 6, 7 bana republika gdje mogu da odlažu svoj odpad kako automobilski tako i prehrambeni.
Pa rekoh ti ja da si reta.di.ra.n vidis da ne razumijes nista ,pa pitas o cemu pricam..e jedino jos da ti crtam ,ali nemam vremena za to ,postoje institucije za ljude sa umanjenim mentalnim sposobnostima obrati se njima ,mozda ti i pomognu ..nego rekoh ti tisina i prosetaj malo da dojes sebi ! PS: kuci sam ,nemam cipele na nogama ,nemoj si umisljati ..to je bolest paranoja kod tebe ,onako na prvu,dijagnoza !
@sa dodikom sta ste vi napravili kakvu strategiju sa Srbijom. Prvo granica sa Kosovom je na Jarinju.Drugo, nema vise Borisa Tadica i sada je tamo fasista Nikolic koji narod vodi u EU i NATO jer je shvatio da od Rusije nikad nista nisu ni imali.Zato je Vucic i uhapsio Miskovica poslovnog partnera crnogorskog imigranta i nebosnjaka Fahrudina Radoncica i Milorada Dodika.Pocela su hapsenja kriminalaca po Srbiji, Nikolic priznaje Bosnu i Hercegovinu sto je i dao u izjavama, Tadic je politicka proslost u Srbiji i sada iz Beograda duvaju i moraju duvati drugaciji vjetrovi. Uskoro ce Srbija priznati Kosovo jer druge nema, Dodik tako sa svojim fasizmom ostaje zadnji element genocidnog propalog projekta SANU kuhinje zla koja je izgubila rat u Sloveniji, rat u Hrvatskoj, rat u BiH te je izgubila rat na Kosovu od NATO-a. Dakle sve u svemu Dodiku dolazi kraj, dolazi kraj SNSD-u, i sada ce se sa Ivanicem, Cavicem te Bosicem naci razumnija rjesenja oko ulaska u EU i NATO Bosne i Hercegovine.
Jel rijec o istoj onoj strategiji koja je ocuvala Kosovo u sklopu Srbije?