Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najopsanije su ove ajkule što neće da prošire put od Stoca do Neuma da se makar možemo mimoići.
lijep članak, pozdrav naučniku suvadu leli, u pravom smislu te riječi.
možda su došle za turskim brodom? (ah, ti zločesti Turci, mora da je neka muslimanska zavjera, 'oće da nam rastjeraju turiste iz našeg krasnog, betonom obasutog Neuma)
a kome pripadaju te ajkule, BiH ili Hrvatskoj? imaju li ajkule kao živa bića pravo da se izjasne o svojoj pripadnosti?
koja riba :D
Ne bi rekao da je ajkula na drugoj slici bas bezopasna.
Aj sve mi familije jesu odvratne, nedo bog da je vidim, ne da me ne bi Neum više vidio nego more uopšte -.-
Hoće l' ujest?
Bezopasne? Aha :D Moli ražu da te ne bocne.
... jesu'l to one bezopasne ajkule sto mlataraju sahovnicama po neumu i okolini? ;)
Sad će oni OVE SU BEZOPASNE ŠTA JE SA ONIMA KRUPNIM RIBAMA U PARLAMENTU bla bla bla..... jbt nemožeš na klixu spomenuti ništa da neko se ne dočepa komentara o političarima. Dosadno je ljudi više. Tražite lajkove za nešto i o nečemu drugom. Popustite nas... živi bili.
nek pricaju oni sta hoce ja kad bi vidio par ovih izletio bi iz vode i jos bi dva kruga oko apartmana samo da izbijem adrenalin
Znaci bezopasne su ajkule.. Super ! Mada me ovih i nije bilo strah u odnosu na ove u odijelima sto mnoge ljude zavishe u crno...
kad sam se usro kad ki je izletila tuna od dva metra ja se usro
Ma bezopasne, neće one, samo su se malo igrale...
Kad vidim drugu sliku,to bezopasno mi ne izgleda tako.