Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M a m e vam se nahe...a v l i j a n e ri A l K a ...E,..Iskoristili ste priliku da nasrnete na Americku ambasadu.. Sto ne p o l u p a s t e T u r s k u ili P a kis t a n s k u ili I r a n s k u, mamu vam je... b a l ij a n e r s k u.. Draze vam ARAPSKO G O V N O nego AMERICKA COKOLADA.. Treba vas sve protjerqti u Azju pa tamo t e g b i r a j t e, i sirite u s r a n i s e r ij a t, p ri m i t i v ci .. Niste vi za Europe...
Nek\' su ih rusili. Nadam se da nije kraj i da ce biti pravog rusenja vlasti. Treba g_ovna sastrugati sa stolica. Sto se tice navijaca, ... stoka.
Nikad vi u Šengen necete ući...
pa kako ih niko nije prepoznao od vas koji ste bili tamo pa da reagujete ovako sve djeluje na jeftinu ispriku DRUGA STVAR NIJE BILO TAMO 1% SARAJLIJA SVE SU BILI IZ ISTOCNE BOSNE I KRAJISNICI DOSLI LJUDI MALO DA VIDE SARAJEVO BESPLATNO
Uzaludan pokusaj, sad ce vas usa naribati da vam se usi crvene bleeeeeee
A budala!!!
OVO SU SVE GENOCIDASI SRBI URADILI, UDARALI I LOMILI!!! DIVERZIJA!!! C-TNICI SU UDARALI POLICIJU I LOMILI, OSVJESTITE SE , GENOCIDASI!!! TO SU BILI SPECIJALCI IZ GENOCIDNE TVOREVINE!!! REAGUJTE NA VRIJEME GRADJANI SARAJEVA I TRAZITE ISTINU, GLEDAJTE SVE SNIMKE i VIDJET CE TE DA O NISU BILE SARAJLIJE VEC C-TNICI!
da su genocidaci c-tnici juce udarali i rusili, snimci ce stiza pa ce se zna ko je sve lomio po sarajevu i stadionu kosevo! genocidasi su se uvukli u navijace i planski su sve lomili, ako ne vjerujete razmislaite glavom, da bi navijaci sami svoj sadion lomili???? a isto su genocidasi lomili skupstinu, mijo kresic ih stiti al sve ce izac na vidjelo!!!! saajevo je c-tnicki portal! nije stavio slike sto pokazuje da stiti genocidase!
Napisati prijavu organizatorima skupa i Crnkicu da plate stetu ljudima,pa im nece vise nikad past napamet da lupaju .
A ono govno od Mujezinovica sto nije dao ostavku ,patex -om se svezo za stolicu ,dizu svoje plate ,a borcima bi da ukidaju ,treba njima kosto su srbi u Beogradu na milosevica isli sa bagerom.
Sad ce ih usa poslati u kandahar da zarade socijalu, a ovo je samo bila vjezba
bojali smo se da teroristi ne zavladaju federacijom, i evo ga dobili smo da teroristi napadaju vlad.
@Mitar RS bojim se da te niko nista nije pito....a sada procitaj ovo: http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-reportaza/36774-Lijepa-naa-Republiko-umska.html
Mitre, ne kenjaj o BL-u kao evropskom gradu, gradu gdje se veliča najveći zločin poslije Drugog Svjetskog rata, sjećaš se utakmice Borac - Sarajevo, transparent \"Nož, žica, Srebrenica\"?! To ti je evropski grad?! Get real!
Banja Luka je trenutno prividno mirna... jer vas Dodik laze da je sve super... kad narod skonta kakve su budale ispali onda ce biti paljenja i po Banja Luci... ko i po Beogradu kad se Kosovo odvojilo...