Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog komentatora, tj. papka iznad mene... Nasao se ti nesto pricati, supljeglavac jednan maleni... Nemas ti pojma o Sarajevu... drzi se ti svoje krave i svog krmka... i svog Dodika, tj. opet krmka... papak jedan... prosetaj malo Sarajevom i vidjeces koliko je turista iz zapadne Evrope u ovom gradu... A ko ce u vasu smrdsku doci... ma nece ni vasa \"braca\" preko Drine.
Giro di Teheran hehhehehehehe periguzi i bajsikl to je vijest dana. za njih treba organizovati utrke na kamilama i devama po uzoru na bracu sa istoka! :-)))
zasto se utrka zove \"giro di sarajevo\"? mogla bi se zvati npr. \"tour de mahala\".... malo se salim, al bilo bi prikladnije utrka kroz sarajevo ili sarajevska utrka itd...
odlično:)
ama ni carape nemeremo kupiti na pijaci a da imandemo bicikl
prosetas do LUŽANI Naselje na Ilidzi i koga god pitas gdje se nalazi servis i prodavnica CIKLOCENTRA svi ce ti reci, usluga prvoklasna i dalje bez brige, a oni koji misle da im je glavno i jedino DUM-DUM u Golfu 2 nek jedu cevape u razmuljanom obliku , hahahahahahahaahahahaha.......................
e jesi pametan @ l.. Amstronr tebi su kocije prva i zadnja opcija
@ Nadimak: jes da ti je daleko, ali ima covjek na Ilidzi, odlicno popravlja bicikla, ima super radionicu, vidi tamo
Podrzavam trku.DANAS IMA VISE PAPAKA U AUTIMA NEGO NA BICIKLIMA!!!
pa mogli ste staviti i neku informaciju o tome kako ce se javni saobracaj odvijati,jer nisu svi ljudi slobodni nedeljom,neki rade kod privatnika........
@frka bravo majstore,nek\' si rek\'o kretenu @Nadimak Imas na Kovacicimau u istom nizu zgrada gdje je i LUK.Radnja mu gleda na Capriolo radnju na Vilsu. I imas u Lorisovoj zgradi gdje je onaj veliki parking. Obje radnje rade nedeljom a i nije neka para.Skoro pa djaba. :)
000 000 NEKA SPORTA samo naprijed BRAVO 00000 000 0
Imas jednog u Luzanima, to ti je iza stare zgrade opstine Ilidza. Drugi je isto neki 300 metara od opstine Ilidza, pitaj nekoga reci ce ti 100% jer on ooodaaaavno radi sa biciklima. E da ima jos jedan na C. Vili kod Imamex-a
Pa da mi je znati gdje mogu popraviti bicikl u Sarajevu, možda bih i učestvovao iduće godine ako Bog da na ovoj utrci. Naime sutra ne mogu jer radim, krivo mi baš, a i da ne radim ne valja mi bicikl :S. Živim u Starom Gradu, može li mi neko preporučiti najbliži servis za bicikla? Hvala.
@zubor Neces vjerovati ali \"Mujage\" organizuju gradske utrke sa biciklima na kojima ocestvuje i dosta turista. A, sta ti organizujes? Pi#ka ti materina ciganska.