Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema gluplje stvari na svijetu od prelaska na zimsko/ljetno racunanje vremena
trebalo bi edina dzeku spojit sa amrom silajdzic
zaje.bi sat, lijepa curica na klupi :-* ljubim te mala tako lijepu ko god da si :)
Amra zvoni u novom spotu!
kako sam sam lijepa. blago mojoj mami. mamavolim te.
pomjeranje je uvedeno u vrijeme naftne krize 70-tih (ili kad vec) da bi se ustedilo na energiji tako sto se sat pomjeri da ti mrak pada ne u 6 nego u 7 navece. na taj nacin se jedan sat manje trosi energija na svjetlo i vec na sta ne. Neko je tad izracunao da ce to ustedjeti neki dobar novac. Tada da, ali koliko je to danas relevantno, ne zna se. Medjutim kao i vecina stvari koje se rade po inerciji tako i ovo... Umjesto da pravimo parking prostore za svakoga mi pomjeramo satove....
ma ovo treba ukinut ovo je silovanje mozga
Hahahaah divi nje sto ceka pomijeranje.....sad ce morati ranije kuci....skracen izlaz...)))
ama kontam ja sta se dešava al ne kontam koja je svrha
a kako neki ne kontaju sto se pomjera sat pa da bi se vrijeme uskladilo jer sad je svaki dan duzi i duzi.Ako u 6 pada mrak sada kad se pomjeri kazaljka za sat unaprijed mrak ce padati u 7 kontate,a jutro ako je 6 sati sada kad se pomjeri kazaljka za sat unaprijed ti 6 ce biti ko 7 sati.
zar se sat pomjerava
pa ce se dan ciniti da duze traje jer ce jutro ako je sad 6 sati kad se pomjeri bit ce 7 i noc ce kasnije dolaziti za sat.
Ja sam možda glup, ali nikad nisam konto to pomijeranje i vraćanje sata. Isti djavo - ko ne plati na mostu plati na ćupriji tj u martu ga pomjeris vamo al zato u oktobru ga opet vratis isti q al to je garant neki kapitalistički proizvod socio-komunizam ga sigurno nije osmislio :-)
@casio blago ti se, u mene kazaljke...
..ljepotice...lepotinjo..