Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ba problem u nacionalonosti, niti u zastupljenosti, ako na nekom radnom mjestu rade ljudi. ali kada rade zivotinje, kao sto je slucaj sa vecinom drzavnih sluzbenika, koji se prema drugim nacionalnostima odnose kao prema govnima, e onda je to problem
možete li objaviti nacionalnu strukturu uposlenih u MUP-u FBiH? ...nekako mi bez toga bježi poenta ovog teksta, ako je uopšte ima.
Samo da se nešto napiše. Kakve veze ima ko je kakve nacionalnosti. Ako na nekom području živi 99% kineza, logično je da će biti većina zaposlenih kineza u svim granama. I ovo me užasno nervira. Jbla vas nacionalnost, zbog toga smo u ovakvoj situaciji . Sad treba npr., dovesti nekog doktora koji veze nema, samo zato što je podoban po nacionalnom ključu, a otpustiti nekog stručnjaka jer nije podoban. To se već desilo prije par godina i sami ste o tome i pisali.
Bravo! Ko dislajka ovaj komentar ima ozbiljnih problema sa intelektom
nije ba problem u nacionalonosti, niti u zastupljenosti, ako na nekom radnom mjestu rade ljudi. ali kada rade zivotinje, kao sto je slucaj sa vecinom drzavnih sluzbenika, koji se prema drugim nacionalnostima odnose kao prema govnima, e onda je to problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MUSLIMNI VRACAJE SE NA PRIJERATNA MJESTA SAMO TAKO CEMO MOCI SPRIJECITI DA RS SE OCJEPI.ALLAH JE SVEMOGUCI UZ NAS.DA NAS IMA I ZAPOSLENIH U POLICIJI,A NE SAMO U NJOJ NEGO SIROM BOSNE TAKOZVANE GENOCIDNE TVOREVINE RS.SVI MI ZNAMO DA U POLICIJI GENOCIDNE TVOREVINE RADE ONI STO SU VRSILI GENOCID NAD MUSLIMANIMA T.J. CETNICI
I duplo davas ima bicete manjina
ne može se rs otcijepiti i nemojte zavaravati narod glupostima oko toga, jednostavno to ustavom nije moguće, jer za to mora postojati volja hrvatskog i bošnjačkog naroda. o otcjepljenju rs-a priča dodo kako bi homogenizirao svoje glasačko tijelo. istina bog ako amerika kaže da će ovdje biti las vegas moguć, ali ne vjerujem da će raditi ikakve presedane ovdje. unutrašnje uređenje je moguće transformisati ako se stvori dogovor sva tri naroda. čak ga je moguće i transformisati ako se ne stvori i ako dejton ne funkcionira jer onda se vraća sistem na staro tj. na ustav republike bosne i hercegovbine.
da li cemo ikad dobiti nacionalnu strukturu u federalnom mup-u posto se vec godinama objavljuju podaci MUP-a RS a nikada podaci federalnog MUP-a ?