Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su vandali koji su uništavali staru gradsku jezgru u Mostaru Policija je jutros privela Marka (Miro) Tomića 1997., Roberta (Borislav) Vidovića 1995., i Olivera (Željko) Rotima 1995.
hvala za ova imena
@pile Ja bi da mi to koljemo kume
Caca ga posavjetovao: sine: sve sto nije tvoje.. unistavaj i mrzi!
@Pale " covjek kada bi izvadio kuurac, vi srbi" rekli bi da je vas.
Kakva su vremena dosla, ne smijes ni kamen u Neretvu bacit😂
Sta je tu cudno...pa valjda vidite da ljude ovde samo i hrane ratom i ratnim desavanjima...ne ostavljaju im druge mogucnosti..nego uvijek ih drze na lancu kao da je i danas rat...tako da ovakve stvari nisu iznenadjenje i ponasanje...rat zavrsen prije 20godina ali izgleda u politici jos nije, jer se stalno pozivaju na ratna desavanja..jer znaju da to narod lozi i da ih tu uvijek imaju...i kad slazu sva obecanja od izbora i od posla nigdje nista..dovoljno je da pokrenu temu rata i svi zaborave sve
100% je tako..na nama leži da decu zdravo odgoji i bez mržnje. .nije to tako tesko..
@Dajstadas7 Aj pao si jednom na foru..ali ako padnus opet onda si debil...pogledaj sad na sve strane invalide iz rata nikakvih prava nemaju...niko nece da ih zaposli..jer nemaju ruke,noge..koju su izgubili boreci se za svoj narod..dobiju ono malo invalidnine i od toga prezivljavaju...a onima kojima su sacuvali guzice danas u fotelji kao i za vrijeme rata kojeg su oni i pokrenuli primaju po 5000KM+ i sta jos ugradu na raznim izgradnjama plata je nista za to...a narod neka dudla...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Urbicid
Kad vidite godišta i skontate kakva je to pamet da se ovako nešto napravi, onda tek pomislite pa roditelji im mora da su tri puta gori, oni su napravili propust. Samo ih kaznite.
Gledaj bubuljičara i godišta, balonje balave, dajte im malo puške pa na liniju, i paket pampersa uz opremu
Rodjeni po zavrsetku rata, i sta reci za vandale. Neka ih je sram i stid.
Objavi te puna imena i prezimena neka ih svi znaju. Mamicu im balavu
Muka u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla prikriveno zakuhati neki novi rat (NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Vojvodini (1991-1995), Makedoniji (1996), Sandžaku (2000), Crnoj Gori (2006), a realizovalo u Sloveniji (1991), Hrvatskoj (1991-1995), Bosni (1992-1995 ), Hercegovini (1991-1995), i Kosovu ( 1996-1999).
Nema stare milicije pa da ih izderu DOBRO. Da krv propisaju. I da ovi budu primjer svi slićnim njima i da im na um nikada ne padne ovako šta. E TAKO SE GRADI POŠTOVANJE MEĐE LJUDIMA
neg ocel mko prevst konacno sta znaci to sto je napsiano na kamenu
sta ovdje pise?
@ama-ja sto jel to tvoja bolesna ??
imena i prezimena??? nisu maloljetni
Ovi dvadesetogodišnjaci nisu bacili samo kamen, nego i dio historije ovog mosta i ovog grada, a time i dio svoje historije koju ne žele da prihvate, a kamoli da je gledaju. Šta ih je nagnalo da se obruše na ovaj kamen ili da li je to samo kamen? Vjerovatno situacija u kojoj žive, bazirana na lošem odgoju i lošoj edukaciji!
Ma nemoj,ma sta mi kazes?Sigurno ces mi za dvadesetak godina pricati i da su sve,arapske i turske, novosagradjene dzamije i islamski centri ,paradzemati,diljem federacije, dio nekakve "historije",grada i drzave,te da su tu od pamtivijeka.
Za muda ih objesiti.
Skutori na aparatima