Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je SRAMOTA!!!
Aferim sdudetni ili jednostavnije kulturo!Zalosno je da se gradjani moraju silom i i prosit da bi dosli do kulture! Mladi i gradjani na vama je da zivite u jednoj multi cjelini u svemu nedajte da vas saka lopova i faisista na vlasti djeli i napravi ovcicama kojima ce moc prat mozak fasisti svih boja! ZIVJEO nam nas stari Mostar,Mostar,Mostar i Mostar!Trazite da se opet otvaraju pozorista,sporstske hale i centri kulture,biblioteke.Gradjani i pravi Bosnohercegovci znaju da ih nikad nECE djelit stai most i saka fasista NIKAD! BiH4EVER!
zenica i bihac imaju multipleks, a mostar kao mnogo veci i poznatiji grad dobija amatersko kino zatvorenog tipa... uzas... samo me zanima da li ce pripadnici svih naroda i narodnosti nase lijepe domovine dolaziti u isto... zasto pitam, kad\' znam da nece... kino je za studente sveucilista u mostaru, koje pohadjaju pripadnici jednoh od konstitutivnih naroda nase lijepe domovine... naserem Vam se svima u stau, mamu Vam fasistico-nacionalisticku...
ako ovaj clanak nebude imao vise od stotinu komentara, onda i ne zasluzujete kino... pozzz...
Jedinstven slucaj,jednonacionalnog kina.Umjetnost zdravo!