Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate sad pustati ih da udju kad ste primili pare za njih.
Ma kakvi migranti/izbjeglice? Sve muškarci u najboljim godinama. Piju i drogiraju se, na svakoj raskrsnici su, ispred svake prodavnice. Zna se sta su izbjeglice i njima treba pomoći. Ovo treba vraćati kući s noge na nogu.
Sa srećom momci
Izmijeniti (ako i postoji uopce) zakon o samoodbrani u slucaju napada migranata, da niko ne snosi posljedice. Ja da se hvatam za torbu, ruksak kad idem negdje, hocel me mamlaz koji nije pravi migrant vec lopovcina i ubica opljackat ili ubit, necu. Sa ovakvom bagrom treba ostro. Empatija postoji za prave migrante, ovi su samo hostapleri koji se maskiraju ko migranti.
A najtuznije od svega sto bismo mi odgovarali da se odbranimo od njih jer je apsurd drzava, dok koliko su samo naseg naroda napali i niko nije odgovarao, OPET hodaju po ulicama iako imaju obezbijedjene kampove. KAKVE TAKVE
Dobro je pa vode statistiku, lijepo bi bilo da ih maknu sa ulica.
neko za ovo bi trebao zestoko odgovarati !!! ko uzima pare da pustamo migrante u zemlju !!!
sta rade uhljebi iz vojske sem sto se vrte po kasarnama...postaviti ih na granicu...neka zarade plate...ali to mafijaskim familijama iz vlasti ne odgovara...sto vise migranata i kovid pozitivnih...to ce dobiti vise miliona pomoci od svijeta za njima nove vile vikendice i limuzine...
Od početka januara do kraja maja ove godine iz budžeta IPA projekta "Posebne mjere za podršku odgovoru na izbjegličku i migrantsku situaciju u BiH" realizovana su sredstva u iznosu 12.484.304,00 eura, od čega u maju 3.763.813,00 eura.