Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne nego 17.000 KM za 15 m2! Kupio sam njihov stan u ovoj zgradi što je skoro gotova, vraćat ću kredit narednih 25 godina, kvadrat sam platio 2.150 KM a sad oglašavaju da će u tim novim lamelama kvadrat biti oko 1600-1700 s pdv-om! Koja ironija, još me neki dan zvali, hoće mi tušnut i tu garažu od 17.000 KM... Sad procijenite kako sam se zaj....
eto vam ga papci koji tvrdite da je dobrinja selendra! ... sve selo, selo.. a gdje drugo da nam se grad siri
nijeovo ništa neki dan oglas prodaju garaže na istom mjestu 17 m 15000 km pa od čega je pravi valjda vrijedi mjesto
Nema problema.Onda otvorite sami svoje firme,pravite zgrade i prodajite kvadrat za 20km.
Mlad sam i uspio dobit stan, normalno konkurisao, bez stela, znam da je sve mlada raja konkurisala, zavalio se u kredit, sve me izaslo 90.000KM. Kvadrat je bio sa PDV-om tacno 2000KM, pa cu odplacivat slijedecih 1000 god.