Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliki retard moraš biti, da svjesno ubijaš nevinog, ne naoružanog, radiš masakr i da sve to snimiš, da bi kasnije to sa VHS kasete iznajmljivao u videoteci, da bi sebe prikazao nekim usranim ratnikom. Zar takve spodobe danas treba da neko sakrije. Jedinica koja je bila u vrhu državne bezbjednosti Srbije, a tako glupa i naivna bila. Eto vam Arkan, okitite se njime i Frenkijem i Kapetanom Draganom. Al hvala Bogu pa ništa se u životu ne može sakriti.
30 godina nakon rata nas još iskopavaju i pronalaze po šumama i masovnim grobnicama i svejedno doživljavamo poniženja od četničke stoke
kad su tebe iskopali?
neke i više puta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)