Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zutzu
Ovi mahmuti iz općine nisu u stanju odgovoriti na mail, osim načelnika koji redovno obavlja hađ i usput pronalazi investiciju. Sretan put i ove godine, halal bilo ako se ne vratiš.
Meni uvijek odgovore, imaju i profil na Facebooku, što god me interesiralo dobio sam odgovor. To si to onako ispalio da raju zabaviš.
Da slučajno nemaju na badoou profil da im se i tamo javim :(
Opet ciganima prave zgradu i opet ce je rasturiti iznutra, čupati instalacije i prodavati... Bolje da su novac uložili u rudnike
Dođeš u Kakanj i uvjeriš se, 4 već napravljene i nakon 3 godine sve u odličnom stanju. Dođi i vidi.