Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dokle je ovo doslo. OVA SDA STVARNO NEMA NI TRUNKE OBRAZA! makar da su dosljedni. ovako s sami licimuri
Od kada se SDA lize sa SDU, hahahha pa valjam se od smijeha, CIRKUS!!!
Zato je Sarajevo ostalo mal grad? Zato sto je Kemal monteno pjevao zajedno smo rasli grade ja i ti!
Gradsko vijeće sastoji se od 28 vijećnika, a svako općinsko vijeće bira po sedam delegata u Gradsko vijeće iz reda općinskih vijećnika. Nadam se da ce nam izabrati nekoga podobnog kao sto je bio prosli saziv.
Gradonačelnika ne treba mijenjati, produziti mandat dosadasnjem jer su zaistaodlican posao napravili, od projekta za trebevicku zicaru preko holiday marketa do vijecnice, treba gledati iskljucivo rad
Jao kandidata, kako vidim Finci je krenuo u kampanju zestoko, a ovo sto SDA prihvata SDU, mislim da je suvisno govoriti, jedni druge lizu za stolice. Sram da vas bude. E moje Sarajevo neces ti jos zicare vidjeti!!!!
Ja starog gradomačelnika ne bih ni mijenjao, on je meni odličan za tu poziciju i za grad.