Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policijski AVNOJ ?
Možemo svi da odahnemo. Protestanti su postigli svoj cilj. Radončić i SBB će da bude novi premijer federacije. Kao nagradu za svoj rad, protestanti da se jave kod portira u avaz centru. Svakom po lopata droge koju nam je poslao brat Keljemendi. Za one koji su se istakli svečani prijem u hotelu Casa Grande gdje će biti podijeljene plakete i ordenje Nikšić: Spreman sam predati Radončiću premijersku funkciju, SDP neće glasati za takvu vladu http://youtu.be/-at9gBcl7mg
ne znam šta bi bilo da npr. krene 200-300 pijanih četa sa pala, toliko su nesposobni ovi naši organi reda i mira, valjda bi opet narod morao da se samoorganizuje. bitno je da plate idu :)
Kurtes i Lukac ce podnijeti ostavke zbog policijske brutalnosti. Boli me briga i za Arhiv BiH i za zgradu Predsjednistva BiH i za zgradu Vlade Kantona Sarajevo? Sta je trebalo uraditi? Nase zivote unistavaju svaki dan, mladost nam prolazi u nezaposlenosti, bijedi, siromastvu, zaostalosti. Nasi dijasporci sa 25 godina koji zive u Kanadi, Americi, Australiji, obidju pola svijeta na putovanjima do 25-te godine, mi ne mozemo do pisljive Makarske. Te zgrade postojale 100 godina prije nas postojace i 100 godina poslije nas. Nas zivot je kratak, ne mozemo sebi obezbijediti normalan zivot, a kamoli da imamo djecu i unucad. Kako njima obezbijediti zivot. Normalno je, budzetlije, koje su uvaljene preko stele u drzavni aparat, pa i u Vlade Kantona, oni ce uciniti sve da ovaj sistem sacuvaju. Zato se odjedanput iz naftalina pojavljuju "eksperti" za ekonomiju, koji lazu javnost kako ce "demonstracije jos vise otjerati strane investitore iz BiH". Djubrad Dejtonska!
Lukac bi da tuce narod, to Lukacu zelis, pa de istupi pred masu, bujrum, budi na celu policijskog kordona,,,kada tako dobro podrivas silu...
pusi ga Lukacu, pusi ga
Balege,izmet,drek,brabonjci,proljev....da ne nabrajam....Ne može valjati Lukač i Kurteš,kad je policiji naređeno da svaki dan mora donijeti toliko novca u budžet...Po Mostaru hodaju po dvorištima ko četnici i traže paire od vozila,da vide jesu li registrovana...samo daj pare...pola,najmanje pola policije je pretile,pola ima potvrdu da su ludi,opet jedan dio ima penziju iz rata,noću rade ka stražari,podanu spavaju po vozilima...Policija je jedina oragnizovana banda,na državnim jaslama i još naoružana,može li biti gore??
Tokom demonstracija policija nije bila na visini zadatka - ništa nisu uradili kako treba. kolike su se pare "skrhale" u obuku i opremu policije.......kao i sve u BiH i policiju vode podobni ,a ne sposobni ...... tuga .
Možemo svi da odahnemo. Protestanti su postigli svoj cilj. Radončić i SBB će da bude novi premijer federacije. Kao nagradu za svoj rad, protestanti da se jave kod portira u avaz centru. Svakom po lopata droge koju nam je poslao brat Keljemendi. Za one koji su se istakli svečani prijem u hotelu Casa Grande gdje će biti podijeljene plakete i ordenje Nikšić: Spreman sam predati Radončiću premijersku funkciju, SDP neće glasati za takvu vladu http://youtu.be/-at9gBcl7mg
Mobilizacija OSBIH radi oslobadanja okupirani podrucja Bosne i Hercegovine...
h ?
Direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač mora podnjeti ostavku zbog toga sto su mu zapaljene brojne drzavne i kantonalne institucije koje su se trebale pod svaku cijenu stititi. Ne moze njemu politicar govoriti sta ce on stititi, a ste ne. Po zakonu duznost i ZAKONSKA OBAVEZA policije je da stiti objekte i privatnu imovinu. Problem je taj da u petak policija nije stitila nista. Isto tako ministar sigurnosti treba podnjeti ostavku. Ne moze on reci necu ja da branim SDA. Koji je on ***, on mora zakonski stititi drzavne instuticije. Ko ce sad platiti minimalno 50 miliona eura stete? Zaposljavanje Radoncica kao ministra sigurnosti je kostalo samo u ovom periodu oko 50 miliona eura, a gdje su jos place koje je navodno Davao sindikatima policije. RADONCIC MORA OTICI!
evo svaki normalan insan se slaže da se ne smije i ne treba rušiti i paliti, napadati policiju itd. međutim sad kad je vlast napadnuta imate hitno zasjedanje i odlučno ste da zaustavite nasilje. 20 godina, od kada je nestalo Titine milicije, ovom zemljom hodaju kriminalci koji se između ostalog slikaju i piju kafe s pripadnicima policije, dok narodu prodaju drogu i lupaju rekete. evo nadam se da ste i prema njima poduzeli iste takve mjere, zauzeli stavove i čvrsto odlučili da im stane u kraj kao što ste odlučili da stanete u kraj narodu koji nema od čega da živi. stop nasilju, a lopove u zatvore. policija je trebala spriječiti paljenje zgrada a nije tako da nemojte sad kriviti huligane što su zgrade izgorjele. vi primate plate da uspostavite javni red i mir ali ne uvijek pendrekom i suzavcem
Zorana za komadanta kriznog štaba i udri po bandi, svaki huligan i narkoman treba bit zgažen. Narod neka izlazi na proteste ima pravo ali samo mirnim putem! A uskoro će i izbori pa fino izaberite neke nove likove.