Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda vi recite da u bih nema investicija.....
fali ti na kraju ahihihihihhihihhi
ovo je vec postalo toliko zalosno da mi se vise i ne smije ahihihihihiihiii
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I treba obniviti kad su dusmani popalili...
fino moji bosnjaci samo vi sve pare sto dobijete od brace arapa ili turaka ulozite u dzamije!!a kad vidim da kukate na televiziji da hljeba nemate onda vam j*bem mamu licemjernu!!
NAZALOST U OVOJ NASOJ ZEMLJI SE STVARAJU UVJETI I ATMOSFERA SAMO ZA OTVARANJE VJERSKIH OBJEKATA, KOJIH IMA I VAN STVARNIH POTREBA STANOVNISTVA. IDEMO U POGRENOM PRAVCU. IDEMO UNAZAD, MISLECI DA JE TO BUDUCNOST. OSVJESTIMO SE !!!!!!!!!!!!!!!!
Iz godine u godinu sve je veći broj vjernika u dzamijama,koliko je tu vjere samo Bog zna...
Hoce li doci i Krajisnik? Rece onaj sudija sto ga pusti na slobodu da je spreman za rehabilitaciju, pa da mu i mi napravimo "docek".
Nek se grade dzamije i crkve, *** kanadere i vatrogasnu opremu, sta ce to kome.
svaka džamija koja je unistena u ratu treba je obnovit i to izgradit jos vecu munaru nego sto je bila orginalna da dusmane bode u oči
slažem se :)
posto je nekima muka, džamija na kuslatu JE OBNOVLJENA JER JE ZAPALJENA 1993 god.!!! u jablanici je nova, ali se gradi godinama!!! vjerovatno da je kafana, kafic, hotel , soping centar ne bi smetalo!!! p.s.iskreno da su nam ove pune sto ih imamo, bilo bi dobro!!!
IZ BiH zaista obavlja poslove, za koje je odgovorna, kako valja. Nije IZ BiH odgovorna i zaduzena za investicije u oblasti privrede. Uslove i ambijent za to treba, prije svih, kreirati vladjuça struktura tj. politika. No, izgleda da politika tj politiçari imaju druga posla.
Jos jedan stepen u daljem zatupljivanju BH stanovnika!
Ma najjbitnije je otvorenje dzamije ovdje,otvorenje ondje... Bas me čisto informativno zanima kad ce neka objava o otvaranju crkve,blagoslov sv.kipa, ili proslavljena misa povodom nekog ili ne cega! Klix-e,tebe citaju i katolici i pravoslavci...
Marš u Hrvatsku pa prati otvorenja crkava i kipova. Kad ste zadnji put otvorili je? I ono što imate crkvi napunite nedjeljom, i to sve matori budu, preko 60 godina.
Oduvijek je bila i biće BOŠNJAČKA! Pa i muslimanska! Ostala dva naroda Srbi i Hrvati imaju svoje države matice, Hrvatsku i Srbiju. Što jedni Bošnjaci ne mogu imati svoju državu? A da, ne postoje u Bosni Srbi i Hrvati. Postoje samo Bošnjaci pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti. Nametnuta im je nacionalnost Srbin i Hrvat od susjeda nam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
evo investicija prijeko potrebnih bravo za vladu samo tako nastavite načilkajte ih na svakih 10 metara.
@Musliman : komentar za 10
musliman...a ti posao sljedeci put idi trazi u dzamiji a ne u vladine institucije... ili si ti jedan od onih koji nosi pare u dzamije a trazi ih od vlade a moze i ovako...predlazem da vlada ukine "one" penzije pa da gradimo pored svake kuce dzamiju...tako cemo uposliti svu gradjevinsku operativu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)